medyauzmani.com
yüklü nedir? TAU Ne Yapar? – Urfa Hikâyeleri – Şanlıurfa Hikâyeleri – Özgün Fikirler

yüklü nedir? TAU Ne Yapar? – Urfa Hikâyeleri – Şanlıurfa Hikâyeleri

lamden nedir? Python programlama diline dayanan Lamden (TAU), dApp geliştiricileri için araçlar sağlayan bir Blockchain platformudur. kriptokoin.com Bu yazımızda Lamden gibi yatırımcıların sordukları, neler sundukları, TAU nedir, ne yaptıkları ve nasıl satılacağı sorularını yanıtladık. Geliştiricilerin basit ve sezgisel dApp’ler oluşturmasına olanak tanıyan bu platforma bir göz atalım.

lamden nedir?

Landen, özel bir blockchain ve dağıtılmış uygulama (dApp) oluşturma sürecini hızlandıran bir Blockchain geliştirme platformudur. Platform, geliştiriciler için esneklik ve çok yönlülük sağlar. Bu nedenle, Python’a dayalı olduğu için komut dosyası yazmak kolaydır. Ayrıca birçok yazılım geliştirici ile farklı uygulamalar oluşturmaya yardımcı olur. Platformda ayrıca yeni hizmetleri büyük kripto para birimleriyle birleştiren TAU adında bir token bulunuyor.

Landen ne sunuyor?

Landen, BNB Zinciri üzerine inşa edilmiştir. Yani Binance ekosisteminde bir Blockchain projesidir. Bu ağ, kullanıcıların Blockchain ile kendi dApp’lerini oluşturmalarına izin vermek için çeşitli özellikler geliştirdi. Bu nedenle kullanıcılar, ileri düzeyde bilgiye ihtiyaç duymadan Python dilini kullanarak bu ağ içerisinde programlar oluşturabilmektedir. Ek olarak, Lamden aşağıdakileri de içerir:

  • Yüksek verim ve ölçeklenebilirlik: Ağ mimarisi, güçlü ZeroMQ mesajlaşma protokolünü kullanarak blokların var olmasına izin verir. Ayrıca ağın saniyede 50.000.000 mesaja ulaşmasını sağlar. Bu yüzden çok hızlı bir blok zinciri ağı olarak çalışır.
  • Ücretsiz kargo alma: Tek bir bloğu işlemek için kullanılan bilgi işlem gücü miktarı, bir blok zincirinin maliyetini çok yükseltir. Ağ, bu maliyetleri azaltmak için bir Proof-of-Stake yöntemi kullanır. Ayrıca belirli sayıda delegeyi Blockchain imzacıları olarak belirler. İmzalayanlar ayrıca zincire bloklar ekler.
  • Akıllı sözleşme sisteminin güvenliği: Platform, vektörlerine yönelik saldırıları tahmin ediyor. İddia edilen hack başarısız oldu. Bu nedenle ağ, geliştiriciler için çok güvenli bir platform görevi görür.
  • Hafif Zincir hakkında daha fazlası: Ağ, Proof-of-Stake ile mesaj gönderirken verileri yeniden dağıtır. Nature, bunun için Facebook tarafından geliştirilen Apache Cassandra yazılımını kullanıyor.

TAU nedir? Bu ne işe yarıyor?

TAU, Lamden ekosisteminde doğan kripto para birimidir. Bu BEP-20 göstergesinin bir dizi çevrimiçi kullanım senaryosu vardır. Bu nedenle üreticiler maliyeti düşürmeden sinyali ağa gönderebilirler. Ayrıca jeton, platformdaki kullanıcılar ve geliştiriciler için bir ödül ve ödeme jetonu olarak da kullanılır. Geliştiriciler, akıllı sözleşmeler yürütmek veya Blockchain oluşturmak gibi şeyler için TAU ile ödeme yapar.

lamden nedir? TAU nasıl alınır?

Landen şu anda yalnızca TxBit borsasında listeleniyor. İlgilenen teklif sahipleri bu güncellemeye erişmeli, üye olmalı ve TAU’nun satın alma prosedürlerini takip etmelidir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın