medyauzmani.com
Yeni nesil çevre ve enerji teknolojileri TEKNOFEST’te – Özgün Fikirler

Yeni nesil çevre ve enerji teknolojileri TEKNOFEST’te

TEKNOFEST açıklamasına göre, yenilenebilir enerji kaynaklarının çevresel duyarlılığını artıracak teknolojilerin geliştirilmesini ve bu teknolojilerin milli kaynaklarla üretilmesinin geliştirilmesini destekleyen TEKNOFEST, doğal kaynakların sürdürülebilir kullanımını sağlayan çevre standartlarına uygun projeler hayata geçiriyor. ve gelecek nesillere aktarılmasıdır.

Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarışması’na son başvuru tarihi 28 Şubat.

Dünyada yenilenebilir enerji kaynaklarının önemi her geçen gün artmaktadır. Artan enerji ihtiyacını çevreyi korurken karşılamak için geliştirilen teknolojiler de kritik öneme sahip. Özellikle sınırlı kaynakların daha verimli kullanılmasına olanak sağlayan ve toplumsal yaşamı kolaylaştıran sürdürülebilir ve yenilikçi yaklaşımlar, enerjinin geleceğine ilişkin belirli düzenleme ve standartların geliştirilmesini gerektirmektedir. Geliştirilen teknolojilerle enerjinin verimli, güvenli, çevreye duyarlı ve ekonomik olarak çıkarılmasını, dönüştürülmesini, iletilmesini, depolanmasını ve kullanılmasını teşvik eden Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarışması kapsamında sürdürülebilir fikirler üretiliyor.

Yarışma kapsamında öğrenciler “Enerji Kaynakları ve Teknolojileri”, “Yenilenebilir Enerji Kaynakları ve Teknolojileri”, “Atık Değerlendirme”, “Atıktan Enerji Üretimi” konularında çevreye duyarlılığı ve enerji verimliliğini artırmaya yönelik projelerini sundular. , “Sürdürülebilir Yaşam ve Çevre” ve “Alternatif Enerji Kaynakları”. Rakipler, doğal kaynakların verimli kullanımı, kaynakların gelecek nesillere aktarılması, hava kirliliği kontrolü, toprak kirliliği kontrolü, akıllı enerji ve akıllı çevre konularında yenilikçi ve teknolojik fikirler geliştirebilirler.

“Lise Düzeyi” ve “Üniversite Düzeyi ve Üzeri” olmak üzere iki kategoride düzenlenen yarışmaya yurt içi ve yurt dışında öğrenim gören tüm lise, üniversite ve lisansüstü öğrenciler katılabilir. Lise düzeyinde birincilik ödülü 12.000 TL, ikincilik ödülü 7.000 TL ve üçüncülük ödülü 4.000 TL olacaktır. Üniversite ve üzeri düzeyde birinci olan takımları 15 bin TL, ikinciye 10 bin TL ve üçüncüye 5 bin TL ödül bekliyor.

TEKNOFEST Teknoloji Yarışmaları kapsamında 5-7 Ağustos 2022 tarihlerinde Trabzon’da düzenlenecek Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarışması’nda değerlendirme sürecini başarıyla tamamlayan ve dereceye giren takımlar ödüllerini düzenlenecek TEKNOFEST’te alacak. 30 Ağustos – 4 Eylül 2022 tarihlerinde Samsun Çarşamba Havalimanı’nda .alacaksınız.


Kaynak: İTO Haber
Yasal uyarı: Bu içerikte yer alan bilgiler, resimler, tablolar, açıklama, yorum, analizler ve içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bir kişi veya kuruluşa özel profesyonel bilgi veya tavsiye sağlama amacı taşımaz. Tema olarak benzer olsa da her eser kendi koşullarından dolayı farklı tavırlar sergileyebilir. Bu nedenle, bu makalede belirtilen içerikten yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar vermeden önce bir uzmana danışmanız yararınıza olacaktır. Bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer her türlü içeriğin özel veya resmi makamlarca kullanılması sonucunda doğabilecek zarar ve ziyandan Muhasebe Haberler veya ilişkili kişi veya kurumlar sorumlu değildir. , gerçek veya tüzel kişi, kurum ve kuruluşlar.


Kaynak: İŞKUR Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın