medyauzmani.com
Uludağ İhracatçı Birlikleri’nin Temmuz ayı ihracat değeri 2 milyar 136 milyon doları buldu – Özgün Fikirler

Uludağ İhracatçı Birlikleri’nin Temmuz ayı ihracat değeri 2 milyar 136 milyon doları buldu

Genel sekreterliği bazında Türkiye’nin en büyük ikinci ihracatçı birliği konumunda olan Uludağ İhracatçı Birlikleri (UIB), Temmuz ayında 2 milyar 136 milyon dolarlık ihracat rakamına ulaştı.

UİB’nin Temmuz 2020 ihracat rakamları açıklandı.Uluslararası Petrol Birliği’nin (UİB) ihracatı geçtiğimiz Temmuz ayında 2,1 milyar dolar olurken, geriye dönük 12 aylık dönemde 30 milyar 475 milyon dolar olarak gerçekleşti.

Temmuz ayı ihracat rakamlarını değerlendiren İSO Koordinatörü Baran Çelik, “Uzun tatile rağmen ülke genelinde Temmuz ayı ihracatında önemli rakamlar yakaladık. Son 12 ayda ilk kez ihracatta 200 milyar doları aşarak önemli bir kilometre taşını aştık. Ülke olarak tanık olduğumuz orman yangınları hepimizi derinden üzüyor. İhracat rakamlarında böylesine güzel bir tablo ile bu zorlu ortamda bir nebze de olsa moral bulduk. Emeği geçen tüm ihracatçılarımıza teşekkür ederiz.”

OIB’nin ihracatı Temmuz’da 1,7 milyar dolara ulaştı

Temmuz ayında 1 milyar 710 milyon dolar ihraç eden Uludağ Otomotiv Sanayii İhracatçıları Birliği’nin (OİB) 12 aylık geçmişe dönük performansı 25 milyar 369 milyon dolar olarak açıklandı.

UTİB Temmuz’da 97,3 milyon dolar ihracat yaptı

Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB), Temmuz ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 3,5 artışla 97 milyon 344 bin dolarlık ihracat gerçekleştirdi. UTİB’in ihracatı ise 12 aylık dönemde yüzde 19,7 artarak 1,2 milyar dolara ulaştı.

UHKİB’den Temmuz’da ihracat 84,3 milyon dolara ulaştı

Temmuz ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 5,5 artışla 84 milyon 318 bin dolarlık ihracat gerçekleştiren Uludağ Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (UHKİB), 893,3 milyon dolarlık ihracat açıkladı. 12 aylık dönemde %36,5 artış.

UMSMIB’nin ihracatı Temmuz’da 18,6 milyon dolara ulaştı

Temmuz ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 8,1 artışla 18 milyon 677 bin dolarlık ihracat yapan Uludağ Meyve ve Sebze Mamulleri İhracatçıları Birliği (UMSMİB), artışla 218,2 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdi. 12 aylık dönemde yüzde 33.

UYMSİB’den Temmuz’da 19,9 milyon dolarlık ihracat

Uludağ Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği (UYMSİB), Temmuz ayında 19,9 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdi. UYMSİB’in 12 aylık dönemdeki ihracatı ise 152,3 milyon dolar olarak gerçekleşti.

Öte yandan, Avrupa Standardizasyon Birliği tarafından ihracatı tescillenen Diğer kategorisine giren sektörlerin Temmuz ayı ihracatı 205,3 milyon dolar olarak açıklandı.


Kaynak: Uludağ İhracatçılar Birliği (UIB)
Yasal uyarı: Bu içerikte yer alan bilgiler, resimler, tablolar, açıklama, yorum, analizler ve içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bir kişi veya kuruluşa özel profesyonel bilgi veya tavsiye sağlama amacı taşımaz. Tema olarak benzer olsa da her eser kendi koşullarından dolayı farklı tavırlar sergileyebilir. Bu nedenle, bu makalede belirtilen içerikten yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar vermeden önce bir uzmana danışmanız yararınıza olacaktır. Bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer her türlü içeriğin özel veya resmi makamlarca kullanılması sonucunda doğabilecek zarar ve ziyandan Muhasebe Haberler veya ilişkili kişi veya kurumlar sorumlu değildir. , gerçek veya tüzel kişi, kurum ve kuruluşlar.


Kaynak: İŞKUR Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın