medyauzmani.com
Uğur Akkuş’tan şiddet suçlarıyla tanınan Ebru Şallı’ya 11 milyon TL hediye – Fikirler – fikirler.net.tr – Özgün Fikirler

Uğur Akkuş’tan şiddet suçlarıyla tanınan Ebru Şallı’ya 11 milyon TL hediye – Fikirler – fikirler.net.tr

Ebru Şallı’nın eski eşi arabayı sürüyor Uğur Akustarafından taciz edildiği söylendi. İstismar iddialarını her an reddeden Şallı, dün akşam eşiyle Bebek’te bir otelde baş başa yemek yedi. Olay yerinden ayrılarak eczaneye giden Ebru Şallı, kendisini bekleyen gazetecilerin sorularını yanıtladı.

“Eşimle aramda DARP olayı yaşanmadı”

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şallı, eşiyle yaşadığı istismarı son kez anlattı. Muhabirler, “Karınız dövüldükten sonra onunla barıştınız mı?” “Ben bu konudaki fikrimi söyledim. Dayak yoktu. Eşimle hiç tartışmadım. Karım orada ve ben eczaneden bir şeyler almaya geldim. Yakında çıkacağız. “Seni kayıtsız bırakmayacak sorular soruyorsan, konuşmaya devam edelim” dedi.

“İŞ AZ OLSA KADINLARIN YAPTIĞINI BEN YAPACAĞIM”

YouTube’da pilates programlarının devam edeceğini anlatan Şallı, “Söylenti programları bitince kadınlara sağlık ve güzellik programları yapmaya devam edeceğim. Pilatesle ilgili her şeyi yaptım. Yapmaya devam edeceğim. Bir yemek kitabım daha var. hazırlanıyorum kitap benim gizli kitabım ve pars oğlumla yaptığım ilk yemek kitabı türkiye’de en çok satılan çocuk ve bebek maması kitabı oldu ikincisini ben hazırladım oda yakında çıkar” dedi ve karısının yanına döndü.

ŞALLI’YE BİR MİLYON HEDİYE

Yaklaşık bir saat sonra eşi Uğur Akkuş ile olay yerinden ayrılan Şallı, eşinin kendisine hediye olarak aldığı 11 milyon TL değerindeki Bentley Continental ile rakibini adeta oyaladı. Muhabirler Uğur Akkuş’a, “Ebru Hanım’a yeni arabanızı barışma hediyesi olarak mı aldınız?” diye sordu. “Hiç hayal kırıklığına uğramadık, hadi barışalım.” Eşime hediye almak için bir sebep aramıyorum” dedi ve yeni arabalarıyla ortadan kayboldular.

Kaynak: Snob Dergisi / Dergi

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın