Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye’nin petrol üretiminin 2020 yılında bir önceki yıla göre 1,5 milyon varil artarak 22 milyon varili aştığını bildirdi.
Bakan Dönmez, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, geçen yıl enerjinin her alanında attıkları adımlarla petrol üretiminin de hız kazandığını, Türkiye’yi enerji alanında üretim ve teknoloji merkezi haline getireceklerini ifade etti.
2019 ve 2020 yıllarına ait ham petrol üretim rakamları grafiğine de katılan Dönmez, 2019 yılında 14 milyon 664 bin varili kamuya ve kamuya olmak üzere toplam 20 milyon 750 bin varil ham petrol üretildiğini bildirdi. 6 milyon 85 bin varil. Varil özel mülkiyete aittir.
2020 yılında 16 milyon 613 bin varil kamuya, 5 milyon 656 bin varil özel sektöre olmak üzere toplam 22 milyon 269 bin varil ham petrol üretildiğini anlatan Dönmez, yıllık artış yüzde 1,5 olarak gerçekleşti. milyon varil.
Kaynak: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı TC
Yasal uyarı: Bu içerikte yer alan bilgiler, resimler, tablolar, açıklama, yorum, analizler ve içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bir kişi veya kuruluşa özel profesyonel bilgi veya tavsiye sağlama amacı taşımaz. Tema olarak benzer olsa da her eser kendi koşullarından dolayı farklı tavırlar sergileyebilir. Bu nedenle, bu makalede belirtilen içerikten yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar vermeden önce bir uzmana danışmanız yararınıza olacaktır. Bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer her türlü içeriğin özel veya resmi makamlarca kullanılması sonucunda doğabilecek zarar ve ziyandan Muhasebe Haberler veya ilişkili kişi veya kurumlar sorumlu değildir. , gerçek veya tüzel kişi, kurum ve kuruluşlar.
Kaynak: İŞKUR Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.
Diğer gönderilerimize göz at
- Devralanın işçilerine karşı sorumluluğu nedir?
- Yorgun olduğumda spor salonuna gitmeli miyim? – Fikirler
- “Fikrinize Sahip Çıkın” projesi için atılan adımlar.
- E-biletin yasal niteliği ve uygulamaya dahil edilmesi
- Finansal danışmanlık faaliyetleri için bir LLC açılabilir, bu durumda verilen hizmet için bir fatura düzenlenir.
- Özel izinli çalışma günleri normal çalışma saatleri sokağa çıkma yasağı kapsamında mıdır?
- İkinci el eşya satan mükellefler ve spotçular ödeme kaydedici kullanmak zorunda mıdır?