medyauzmani.com
TESK ve Şekerbank’tan iş birliği: Üye iş yerlerine 36 aya varan 50 bin liraya varan kredi imkanı – Özgün Fikirler

TESK ve Şekerbank’tan iş birliği: Üye iş yerlerine 36 aya varan 50 bin liraya varan kredi imkanı

şekerbank, Esnafa kapımız açıktır. Platform kapsamında ek faydalar sağlayarak tüccar ve sanatkarların parasal ihtiyaçlarını karşılamak. Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Birliği (TESK) ile büyük bir işbirliğine imza attı. TESK Şekerbank ile arasında Bankanın 6 aya varan vadelerle sunduğu benzersiz finansman fırsatlarının yanı sıra imzalanan iş birliği çerçevesinde üye iş yerlerine birçok hizmetten ücretsiz olarak yararlanma imkanı da sunulacak.

Şekerbank, üye işyerlerinin kapılarının her zaman açık olması için oluşturduğu “Kapımız Esnafa Açık” platformu kapsamında üye işyerleri ile özel projelere ve işbirliklerine imza atmaya devam ediyor. Türkiye’nin sürdürülebilir bankası Şekerbank, tüccar müşterilerinin pandemi nedeniyle yaşadığı finansal dalgalanmayla boğuşuyor.Esnafa kapımız açıktır. Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Birliği (TESK) platformu çerçevesinde bir araya geldi. işbirliği protokolü TESK Başkanı Bendevi Palandöken ile Şekerbank KOBİ, Bireysel ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu TESK merkezinde Bir partiye düştüm.

Esnafın kapılarını her koşulda açık tutmak ve ülke ekonomisini canlandırmak amacıyla 2013 yılında hayata geçirilen Şekerbank, Esnafa kapımız açıktır. Platformu kapsamında hazırladığı birbirinden kullanışlı ürün ve hizmetlerini Türkiye’nin her yerindeki birliğe üye tacirlerin hizmetine sunmuştur.

Mobil Arayan şubeden kolay kredi başvurusu…

şekerbank, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Birliğine üye olan tüccarlar Checker Mobil şubesinden şubeye gitmeden kolayca kredi başvurusunda bulunmalarını sağlayacak mobil uygulama, ticari müşterilerin 50 bin TL’ye kadar nakit ihtiyaçlarını 36 aya varan vade ve avantajlı faiz oranlarıyla anında karşılayabilecek. Ayrıca TESK üyesi üye işyerleri 6 ay ödemesiz taksit talep edebilecek ve 12’nci taksite kadar taksit imkanından yararlanabilecek. Esnaf ve sanatkarlar Paket kapsamında İnternet Şubesi ve Cep Şubesi’nden EFT ve Fon Transferi işlemlerini ücretsiz yapabilecekler, bir yıl boyunca satış noktası hareketsizlik ve 10 yapraklı çek karnesi ücretlerinden muaf olacaklar. Nakit desteğinden yararlanacak tüccarlar ve zanaatkarlar Dilerlerse birçok avantajı bünyesinde barındıran Şekerbank Üretici Kart veya Bonus Business Card’a da sahip olabiliyorlar.

KUMOĞLU, “13 binden fazla işleme 1,3 milyar TL destek sağladık”

Şekerbank KOBİ, Bireysel ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu, TESK işbirliğiyle Törende yaptığı takdir konuşmasında:Ekerbank olarak ülke ekonomisi için hayati önem taşımaktadır. Esnaf ve sanatkarlarımız 2013 yılında Türkiye’nin ilk ve tek “Kapımız üye işyerine açık” platformunu kurduk. Müşterisini çok iyi anlayan ve her koşulda yanında olan bir banka olarak, tüm süreçte üye işyerimizin yanında olmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. pandemi dönemi. Platformumuz kapsamında üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için TESK ile iş birliği yaparak 2021 yılına güzel bir başlangıç ​​yaptığımıza inanıyoruz. Covid-19 salgını nedeniyle faaliyetlerin etkilendiği Mart 2020’den bu yana müşterilerimiz için hazırladığımız destek paketleriyle 13 bini aşkın üye işyerine pandemi sürecinde 1,3 milyar TL finansman desteği sağladık. Pandemi koşullarından olumsuz etkilenen esnafımızın bu zor günlerine destek olmak amacıyla kredi geri ödemelerini de erteledik.doktorEddy.

Anlaşma ile acil nakit ihtiyacı karşılanacak” dedi.

Kumoğlu, değerlendirmelerine şöyle devam etti:Kuruluşumuzdan bu yana sorumlu bankacılık geleneğimiz ile yürüttüğümüz faaliyetlerin, pandemi ile birlikte her zamankinden daha önemli hale geldiğine inanıyor ve bu misyonu, dünyada ve ülkemizde içinden geçmekte olduğumuz bu günlerde çok anlamlı kılıyor. TESK ile imzaladığımız iş birliği anlaşması ile bu kez, sürdürülebilir ekonomik büyüme için önemli olan tüccarlarımız için, Türkiye’deki tüccarlarımızın mevcut piyasa koşullarında ortaya çıkan acil nakit ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyoruz. İlgili makamların gösterdiği olağanüstü özenle pandeminin etkileri kademeli olarak ortadan kaldırılırken, Ekerbank olarak desteğimizi artırmaya devam edeceğiz. Bu platform üzerinden sunduğumuz üye iş yerlerine yönelik mobil uygulamalar gibi dijital uygulamalarımızı üreticilere finansal kaynak sağlamak amacıyla çeşitlendireceğiz.

PALANDÖKEN, “Müşterilerimize 36 aya varan 6 ay geri ödemesiz kredi fırsatı”

İşbirliği protokolüne ilişkin değerlendirmelerde bulunan TESK Başkanı Bendevi Palandöken, şunları söyledi:2019 yılının son günlerinde Çin’de başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınında vaka ve ölüm sayılarındaki artışın önüne geçmek için uygulamaya konulan kısıtlamalar nedeniyle Türkiye’de 2 milyona yakın esnaf ve sanatkarımız görev yaptı. zorluklarla karşılaşıyor ve destek talepleri artıyordu. Bu süreçte devletimiz tarafından bazı düzenlemeler yapılmış, tacir ve sanatkarların vergi borçları ve primleri ertelenmiş, kredi desteği sağlanmıştır. Ancak salgının patlak vermesi ve alınan tedbirler nedeniyle işyerlerini açamayan ve çalışma saatleri ve çalışma yöntemleri kısıtlanan tacir ve sanatkârlar, vergi, sigorta primi, kredi, kira ödemeleri, elektrik, su ve doğal gaz. Faturalar ve diğer dükkan giderleri birikmiş borç ve zor zamanlara dayandıdedi.

“Müşterilerimiz için çalışmalarımızı artırarak devam ediyoruz”

Zor günler geçiren tüccar ve sanatkarların rahat nefes alabilmek ve sıkıntılarını azaltmak için her alanda çalışmaya başladıklarına işaret eden Bendevi Palandöken, şunları kaydetti:Bu kapsamda devletimizin sağladığı desteklerin yanı sıra esnaf ve sanatkârlarımıza katkı sağlayacağına inandığımız banka, kurum ve diğer kuruluşlarla da çalışmalarımıza artarak devam ediyoruz. Bu kapsamda Konfederasyon ile Şekerbank arasındaki işbirliğinin esnaf ve sanatkârlarımız için hayırlı olacağına inanıyorum. Bu protokol ile Esnaf ve Sanatkarlarımız 36 aya varan vade, ilk 6 ay ödemesiz ve 12’nci taksite kadar peşinat tutarı ile Ticari Taksitli Kredi ürünümüzden yararlanabileceklerdir.dedi.


Kaynak: TESK
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgiler, resimler, tablolar, açıklama, yorum, analizler ve içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bir kişi veya kuruluşa özel profesyonel bilgi veya tavsiye sağlama amacı taşımaz. Tema olarak benzer olsa da her eser kendi koşullarından dolayı farklı tavırlar sergileyebilir. Bu nedenle, bu makalede belirtilen içerikten yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar vermeden önce bir uzmana danışmanız yararınıza olacaktır. Bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer her türlü içeriğin özel veya resmi makamlarca kullanılması sonucunda doğabilecek zarar ve ziyandan Muhasebe Haberler veya ilişkili kişi veya kurumlar sorumlu değildir. , gerçek veya tüzel kişi, kurum ve kuruluşlar.


Kaynak: İŞKUR Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın