medyauzmani.com
St Johnstone’un Eskişehirspor desteği devam ediyor! Destek toplayacaklar – Fikirler – fikirler.net.tr – Özgün Fikirler

St Johnstone’un Eskişehirspor desteği devam ediyor! Destek toplayacaklar – Fikirler – fikirler.net.tr

19.07.2012 tarihinde Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İskoçya’yı temsil eden rakibimiz St. Johnstone FC ile güzel şehrimizin sokaklarında başlayan ilişkimiz, İskoçya 1. Futbol Ligi takımlarından St Johnstone’un Cumartesi günü Motherwell’i konuk etmesiyle ellerimiz ve desteğimizle devam ediyor.

St. Johnstone, McDiarmid Park’taki maç öncesi kulübü Eskişehirspor’a destek olmak için para toplayıp bağış yapacağını duyurdu.

Eskişehirspor teşekkür etti

Türk futbolunun unutulmaz takımlarından biri olan ve maddi imkansızlıklar nedeniyle TFF 3. Lig’e düşen Eskişehirsporspor, haberi sosyal medya hesabından paylaştı:

“19.07.2012 tarihinde Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İskoçya’yı temsil eden rakibimiz St. Johnstone FC ile güzel şehrimizin sokaklarında başlayan dostluğumuz ellerimiz ve karşılıklı desteklerimizle devam ediyor.

İskoçya Ligi 13. haftasında oynanan Kilmarnock maçının 26. dakikasında Motherwell maçı öncesi kulübümüz adına bağış toplayanlar, “Eskişehirspor’u Kurtar” ve “Anadolu’nun Yıldızı Parlasın” pankartları oldu. kulübümüzün zor günleri nedeniyle cumartesi günleri oynayacaktır. Johntone ve destekçilerine maddi ve manevi olarak her zaman yanımızda olduklarını hissettirdikleri için teşekkür ederiz.

10 yıl önce kurduğumuz ve güçlenerek futbolun sadece futbol olmadığını kanıtlamaya devam eden bu dostluğun asla bitmeyeceğine inanıyoruz. Birlikte daha güçlüyüz. “

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın