medyauzmani.com
Son dakika: Suudi Arabistan’ın petrol kararının ardından Biden harekete geçti: Tarih verdi, açıklama yaptı – Özgün Fikirler

Son dakika: Suudi Arabistan’ın petrol kararının ardından Biden harekete geçti: Tarih verdi, açıklama yaptı

En iyi haberler… Ülkede 8 Kasım ara seçimleri öncesinde eleştirmenler, Biden’ı ağırlıklı olarak yükselen petrol fiyatları ve yükselen petrol fiyatları gibi ekonomik konularda eleştiriyor.

OPEC’in petrol üretimini günde 2 milyon varil azaltma kararının ardından Biden yönetimi benzin fiyatlarını düşük tutmak için adımlar attı.

Biden, Beyaz Saray’da düzenlediği basın toplantısında petrol fiyatlarına ilişkin stratejisini kamuoyuyla paylaştı.

Küresel petrol fiyatlarındaki yükselişten Ukrayna’da savaşan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i sorumlu tutan Biden, yaz aylarından bu yana yaptığı hareketler sayesinde petrol fiyatlarının galon başına 2,5 dolar düştüğünü ancak düşüşün o kadar hızlı olmadığını söyledi. olması gerektiği gibi. bekliyorlar.

SON DAKİKA: STRATEJİK PETROL rezervuarlarından 15 MİLYON MİLYAR GÖSTERİLECEK

Biden, “Enerji Bakanlığı 15 milyon varil daha petrol deposunu serbest bırakacak, bu Aralık ayı sonuna kadar devam edecek.” kelimesini kullandı.

STRATEJİK YATIRIMCILAR DAHA FAZLA BİLGİ

Bağımsız uzmanların petrol fiyatlarındaki düşüşün en önemli nedeninin petrol rezervlerinden kaynaklanan emisyonlar olduğunu doğruladığını açıklayan Biden, petrol rezervlerinin yarısından fazlasının dolu olduğunu ve acil bir durumda bunun yeterli olduğunu söyledi.

Önümüzdeki aylarda da aynı şeyin tekrar yaşanacağını anlatan Biden, yönetimi sırasında ABD’de petrol üretiminin arttığını ve ABD’nin ihraç ettiği petrolün ithal ettiği petrolden daha fazla olduğunu vurguladı.

Petrol fiyatları varil başına 70 doların altına düştüğünde petrol rezervleri satın alacağını kaydeden Biden, petrol şirketlerini petrol fiyatlarını düşürmeye ve petrol üretimini artırmaya da çağırdı.

“PUTİN’İN ÇOK ZOR BİR YERDE OLDUĞUNU GÖRÜYORUM”

Biden, bir muhabir tarafından Kasım ayındaki yerel seçimlerden önce bunun politikacılar tarafından yapılıp yapılmadığı sorulduğunda, bunun zaten yapıldığını doğruladı.

Putin’in Ukrayna’dan etkilenen bölgelerde sıkıyönetim ilanı hakkında sorulan soruya Biden şu yanıtı verdi: “Putin’in çok zor bir durumda olduğunu düşünüyorum. Şu anda yaptığı şey, Ukrayna halkını yenmek için sahip olduğu tek araç olan (sert yasa) kullanmaktır.” o cevapladı.

1984 YILINDAN BU YANA İNDİRMEDE STRATEJİK REZERVLER

Mart ayında ABD Başkanı Biden, ülke genelinde petrol fiyatlarının düşmesine yardımcı olmak için petrol rezervlerinden 180 milyon varilden fazla petrolün serbest bırakılmasını onayladı.

Satışla birlikte ABD Stratejik Rezervi’ndeki ham petrol miktarı 1984’ten bu yana en düşük seviyesine geriledi.

KUTSAL BİRİ YARATIYOR

Beyaz Saray, Bay Biden’ın ABD savunma sistemini güçlendirmek, üretimi artırmak ve harcamaları azaltmak için Çarşamba günü yeni önlemleri açıklayacağını söyledi.

kaynak: MADDE 7, AA

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın