medyauzmani.com
Solana Hisse Senedi Yatırımcılar: Bu 4 Coin’i Satın Aldı! – Fikirler – Fikirler – Özgün Fikirler

Solana Hisse Senedi Yatırımcılar: Bu 4 Coin’i Satın Aldı! – Fikirler – Fikirler

Kripto para fonları, yatırımcıların FTX’ten çekilmesiyle geçen hafta yükseldi. Dijital pazarlama ürünleri, toplam 42 milyon dolarla 14 hafta boyunca en yüksek gelirini elde etti. Yazım, FTX/Alameda çöküşü nedeniyle fiyat düşüşünün ardından haftanın ilerleyen saatlerinde başladı. Bu arada Solana’nın (SOL) çıkışıyla Bitcoin ve Ethereum ticareti giriş aldı.

Kripto hisse senetleri son aylarda yükselişte

Kripto para birimleri, 14 Kasım’da sona eren yedi günde 42 milyon dolar ile en büyük girişlerini gördü. Belge, geçtiğimiz hafta Sam Bankman-Fried’in FTX borsası ve Alameda Research komisyonculuğu da dahil olmak üzere iş imparatorluğunun çökmesine yol açan kripto pazarında önemli bir düşüşle aynı zamana denk geldi.

Uzmanlara göre tüccarlar bu fiyat zayıflığını bir fırsat olarak görüyor. Ayrıca uzmanlar, ‘güvenilir’ insanlar ile doğası gereği güvensiz olan davranışlar arasında ayrım yaptıklarını söylüyorlar.

İsviçre diğer bölgelerden ayrıldı

Tüm bölgelerde kayıtlar yapıldı. En önemlileri sırasıyla 29 milyon dolar, 8 milyon dolar ve 4,3 milyon dolar alan ABD, Brezilya ve Kanada oldu. İsviçre, her yıl en çok kayıt yaptıran ülke oldu. Buna rağmen en az 4,6 milyon doları gören yabancı ülke oldu.

BTC, ETH, MATIC girdi, Solana (SOL) çıktı

Bitcoin, bu yılın Ağustos ayının başından bu yana en büyük girişini kaydetti. Dolayısıyla 19 milyon dolarlık bir yatırımla asıl hedef haline geldi. Bununla birlikte, Kısa Bitcoin satışları da 12,6 milyon dolar topladı. Uzmanlara göre bu iyi bir fikir olsa da bazı yatırımcıların şaşırdığını gösteriyor.

kriptokoin.comSiz takip ederken lider kripto para Bitcoin son yedi günde %20 değer kaybetti. Bu hareket nedeniyle Pazartesi günü 16.400 $ civarında işlem görüyor.

Altcoin lideri Ethereum, ikinci haftada 2,5 milyon doları bulan en küçük girişleri gördü. Paranın çoğu 8,4 milyon dolarla Haziran 2022’den geldi. Bu da yatırımcıların burayı güvenli liman olarak gördüklerini gösteriyor. Altcoinlerde çok az iş olduğunun işaretidir.

Bu arada Solana (SOL), önemli bir büyüme kaydeden tek altcoin. Solana, FTX’in düşüşünden en çok etkilenen altcoinlerden biri. Sonuç bunun kanıtıdır. Blockchain hisse senetleri, toplam 32 milyon dolarla Mayıs 2022’den bu yana en büyük haftalık çıkışı kaydetti. Uzmanlara göre bu, finans sektöründeki birçok yatırımcının güvenli bir yere uçtuğu anlamına geliyor.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın