medyauzmani.com
‘Satın Al’ diye bağıran altcoinler: Dogecoin de Listede! – Fikirler – Fikirler – Özgün Fikirler

‘Satın Al’ diye bağıran altcoinler: Dogecoin de Listede! – Fikirler – Fikirler

Kripto uzmanı Faysal Hümayun, yüksek getiri arayan uzun vadeli yatırımcılara bu sinyalleri tavsiye ediyor. Uzman, şu anda satın alınacak birkaç akıllı kripto para olduğunu söylüyor. Bununla birlikte, uzmana göre, Dogecoin (DOGE) dahil olmak üzere bu tokenlerin güçlü bir ödül-ödül beklentisi var. Uzman neden kripto paraları seçtiğini açıklıyor ve beklentilerini paylaşıyor.

Kripto lideri Bitcoin (BTC) ilk sırada

Kripto para birimlerindeki herhangi bir yatırımcı, Bitcoin’i (BTC) yükseliş için mavi çipli hisse senetleriyle karşılaştırabilir. Son zamanlarda, dünyanın en değerli dijital varlığı 15.700 dolara düştü. Ancak doların bir başka düzeltmesiyle Bitcoin 17.000 dolara yükseldi. Bir sonraki Bitcoin halvisinin 2024’ün ilk yarısında gerçekleşeceğini belirtmekte fayda var. Tarihsel olarak önde gelen kripto, halvingden sonra yükseldi. Bu, yakın gelecekte güçlü potansiyele sahip sürdürülebilir token arayan yatırımcılar için önemli bir kaynaktır.

Bitcoin fiyatını artırabilecek bir diğer faktör de kurumların artan kuruluşudur. Güçlü eller bu göstergeyi düşük seviyelerde biriktiriyor gibi görünüyor. Hal böyle olunca da kartlarda büyük bir getiri var. Bitcoin kıtlığı, boğaların tutmaya devam ettiği bir diğer önemli faktör. Son olarak, bireyler tarafından Bitcoin benimsenmesi de yavaş yavaş büyüyor. Yatırımcıların gördüğü önemli bir işaret, Bitcoin’i bir ödeme yöntemi olarak kabul etmeye başlayan büyük küresel şirketler arasında benimsenmesidir.

İkinci sırada ise meme parası olan Dogecoin (DOGE) yer alıyor.

Elon Musk olmasaydı, Dogecoin (DOGE) muhtemelen hala karanlıkta bir token olurdu. Tesla CEO’su parayı ‘kriptonun insanları’ olarak tanıttı. diğerleri, kriptokoin.comTakip ederseniz Dogecoin lehine attığı tweetler geçmişte büyük rallilere neden oldu. Dogecoin geçen ay Elon Musk’ın Twitter’ın kontrolünü ele geçirmesiyle %47 yükseldi. Toplantı, Musk’ın Dogecoin’i Twitter’ın ödeme sisteminin bir parçası yapacağı yönündeki spekülasyonların nedeni. Evet, sekiz sentle Dogecoin hala tüm zamanların en yüksek seviyesinin %88 altında.

Ancak Elon, Dogecoin’i desteklemeye devam ederse, bu tokenin bir sonraki rallisinde büyük kazançlar anlamına gelebilir. Dogecoin’in güçlü bir topluluk desteğine sahip olduğunu da belirtmekte fayda var. Şu anda, kriptonun 4,4 milyon sahibi var ve ilk 50, toplam DOGE’nin %63,83’üne sahip. Yani Dogecoin güçlü ellerde. Bu göstergenin enflasyonist doğasıyla bile, güçlü varlığın gelecekte tehlikeli toplantılara yol açması mümkündür. Genel olarak, Dogecoin aşırı satılmış gibi görünüyor. Bu token bir ödeme yöntemi olarak kabul edildiğinde, Dogecoin önümüzdeki birkaç yıl içinde %200 ila %300 arasında geri dönmelidir.

Altcoin lideri Ethereum (ETH) da listede

Spekülatif kripto projelerinden ziyade büyük projelere yatırım yapmak mantıklı. Bu, özellikle son zamanlarda olduğu gibi piyasa duyarlılığı düştüğünde geçerlidir. Ethereum (ETH), Merge olayı aracılığıyla PoS dönüşümü için geniş çapta tanınmaktadır. Yatırımcılar, Birleşme sonrasında büyük bir fiyat hareketi bekliyordu. Bununla birlikte, Ethereum ana kripto piyasası ile aynı doğrultuda işlem gördü.

Ancak bu fiyat düşüşü yatırımcılara Ethereum biriktirme fırsatı verdi. Vitalik Buterin, merkezileşme risklerini azaltmak amacıyla bu Blockchain’in geliştirilmesinin 2023’te devam edeceğini söyledi. Ayrıca, Şanghay ağ yükseltmesinin 2023’te tamamlanması bekleniyor. Bu, Birleşme’den sonraki ilk yükseltme olacak. Temmuz 2022’de Vitalik, Birleşmeden sonra Ethereum’un gelişiminin %55 olacağını söyledi. Yani, gelecek bölümlerde sabırsızlıkla beklenecek güzel şeyler var.

Bir tehlike, Ethereum ağıyla ilgili işlemlerin her zaman ertelenmesidir. Ancak, öğeyi çıkardıktan sonra bile Ethereum değersiz görünüyor. Bir sonraki büyük toplantıda büyük bir geri dönüş yapmayı planlıyor.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın