medyauzmani.com
Sarıgül’den kafa referandumu çıkışı: Sadece kadınlar oy veriyor! – Urfa Hikâyeleri – Şanlıurfa Hikâyeleri – Özgün Fikirler

Sarıgül’den kafa referandumu çıkışı: Sadece kadınlar oy veriyor! – Urfa Hikâyeleri – Şanlıurfa Hikâyeleri

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, “Başörtüsü konusunda referandum yapılacaksa sadece annelerimiz, ablalarımız ve annelerimiz oy versin. Kadınlarımız kendileri karar verecek.” dedi.

TDP Genel Başkanı Sarıgül, çeşitli ziyaretler için Şırnak’a geldi. Kapatılan Şırnak T Cezaevi önünde basına konuşan Sarıgül, ‘büyük af’ istedi. Bu çağrının siyasi olmadığını anlatan Sarıgül, şunları kaydetti: “Salgın nedeniyle online davalar oldu. Maalesef göz ardı edilen başka konular da oldu. Şu anda cezaevinde doğan binlerce çocuğumuz var, ne yazık ki hayatla hiç tanışmadılar. Anne babası cezaevinde olan çocuklarımız var. Maalesef onlar . anne babasına bir daha kavuşamadılar. Annemi babamı bağışla Türkiyem” dedi.

“HOŞ GELDİNİZ”

Togg’u değerlendiren Sarıgül, “Togg’un açılışına gurur ve onurla katıldım. Bu yatırımı yapan girişimcilerimize teşekkür ediyorum. Tüm öncülerden Allah razı olsun. TDP olarak Türkiye’de taşa taş koyan herkesin yanındayız. Türkiye. O yüzden Şırnak’tan tekrar sesleniyorum; Alman, Fransız ve İtalyan arabalarına, Togg’a hoş geldiniz. Yerli malı, milli malı, herkes Togg kullansın” dedi.

“İNANÇIMIZ ALLAH’IMIZA GİDEN YOLDUR”

Sarıgül, Türkiye’de eşarp sorunu olmadığını söyledi. “O bizim kardeşimiz, başörtülü olsun olmasın.” Türkiye’de başörtüsü takmıyorlar, çünkü kardeşlerimiz kamu kurum ve kuruluşlarında çalışabiliyor, örtünmüyor, örtünmüyor. TDP olarak görüşümüz şudur; İnançlarımız Tanrımıza ulaşmanın yoludur. Asla güç kazanmak için kullanılmamalıdır. Başörtüsü konusunda referandum olursa sadece annelerimiz, ablalarımız ve annelerimiz oy kullanmalı. Kadınlarımız kendileri karar verecek.” dedi.

MAVİ TİK MİSKİ SİTESİ

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, TikTok bölümünde Twitter’ı satın alan Elon Musk’a karşı harekete geçtiğini bu resimlerde dile getirerek, “Elon Musk az önce Twitter’ı aldı, elini diline ve gözüne koydu, Az önce üyelerin gözünü aldınız 20 dolar istiyorsunuz ayıp size verecek 20 kuruşumuz bile yok” diyerek masayı bıçakladı.

kaynak: DHA

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın