medyauzmani.com
SafeMoon nedir? SAFEMOON Ne Yapar? – Fikirler – Fikirler – Özgün Fikirler

SafeMoon nedir? SAFEMOON Ne Yapar? – Fikirler – Fikirler

SafeMoon nedir? BNB Zinciri üzerine inşa edilen SafeMoon, DeFi alanındaki geçici kayıp sorununu çözmeyi amaçlayan bir protokoldür. kriptokoin.com Bu yazıda SafeMoon’a odaklandık. Bunun yanı sıra SafeMoon neler sunuyor, SFM fonları nedir, nedir, nasıl alınır, yatırımcıların merak ettiği gibi soruları da yanıtladık. Blockchain sektöründe en hızlı büyüyen projeye birlikte göz atalım.

SafeMoon nedir?

SafeMoon, 21 Mart 2021’de piyasaya sürülen Blockchain tabanlı bir protokoldür. Bu protokol, BNB Zinciri üzerine kuruludur ve DeFi ortamında çeşitli hizmetler sunar. Bunun yerine, büyük fiyat hareketlerini önlemek için çeşitli stratejileri vardır. Bu yöntemler sayesinde yatırımcılar “güvenli” bir şekilde kar elde ederler. Bu nedenle, fiyat oynaklığıyla mücadele eden bir DeFi platformu olarak çalışır. SafeMoon’un sunduğu üç tür belirteç, yatırımcılar için fırsatlar sunar.

Bu proje ne sunuyor?

BNB Zincirinde çalışan SafeMoon, üç benzersiz DeFi özelliğine sahiptir. Bunlardan ilki “statik ödül” adı verilen bir yöntemdir. Standart ödeme yöntemi, işlem ücretlerinden daha fazla kripto para birimi ödülü kazanmanıza olanak tanır. Bu nedenle semptomların uzun süre alıkonmasını teşvik eder. Bu, cüzdanların internetteki işlem hacmine göre kar elde ettiği anlamına gelir. “Otomatik likidite protokolü”, SafeMoon’un ikinci yöntemidir. Bu mekanizma sayesinde çevre, sağlam bir değer yeri ve arbitraj direnci sağlar.

Ayrıca bu sistem yatırımcıları büyük kayıplardan korur. Son olarak, SafeMoon’un “manuel yazma” adı verilen sinyali yakma özelliği vardır. Bu sayede sembollerin yakılması manuel olarak kontrol edilir, bu da sembollerin istenildiği zaman kapatılıp değiştirilebileceği anlamına gelir. Grup, bunun, sahipleri ödüllendirecek şekilde yönetimi daha iyi kontrol etmelerine yardımcı olduğunu söylüyor. Şeffaflıkla ilgili endişeleri gidermek için protokol ayrıca ana sayfasında bir genel gösterge görüntüler.

SFM parası nedir? Bu ne işe yarıyor?

SFM parası, DeFi protokolü SafeMoon içinde çeşitli işlevlere sahip bir BEP-20 belirtecidir. Bu madeni para, protokolü kullanmak için özel olarak tasarlanmıştır. Protokolün tamamı, Proof-of-Stake mutabakat mekanizmasıyla çalışır. Bu nedenle, SFM madeni parası, kullanıcıların yalnızca belirteçlerini listeleyerek getiri elde etmelerini sağlar. Kullanıcılar, SFM’lerini kapatarak ek ödüllere erişim elde eder. Bu, çevrenin daha fazla yatırımcı çekmesine ve güvenliklerini sağlamasına yardımcı olur.

SafeMoon nedir? SFM nasıl alınır?

SafeMoon şu anda birçok kripto para borsasında listeleniyor. Göstergenin 2021’deki önemli yükselişinin ardından birçok tüccar SFM yazmaya karar verdi. Kripto para satın almak isteyen yatırımcıların PancakeSwap, WhiteBIT, Bitbns, Bitrue, Gate.io, BitMart gibi borsalara erişmesi gerekiyor. Üye olma ve satın alma adımlarını takip ederek SFM satın alabilirler.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın