medyauzmani.com
Özel eğitim öğretmenleri için sınav ne zaman? Mesleki öğretmenlik sınavı ne zaman başlar ve ne zaman biter? – Fikirler – Fikirler – Özgün Fikirler

Özel eğitim öğretmenleri için sınav ne zaman? Mesleki öğretmenlik sınavı ne zaman başlar ve ne zaman biter? – Fikirler – Fikirler

Ülkede Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sınavın duyurulmasının ardından birçok kişi sınavın ne zaman başlayacağını ve nitelikli öğretmenler için sınavın çevrimiçi olarak saat kaçta olduğunu merak etmeye başladı. Sorusunu araştırmaya başladı. Birçok kişi Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman başlar ne zaman biter diye soruyor. Sorusunu da merak ediyor. Peki, Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman? Mesleki öğretmenlik sınavı ne zaman başlar ve ne zaman biter?

ÖĞRETMENİN MESLEK SINAVLARI NE KADAR SÜRER?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 19 Kasım’da gerçekleştirilecek olan Öğretmen Sınavı saat 10:00’da yapılacak. Sınavda 100 soru sorulacak ve sınav süresi 150 dakika olacaktır.

PROFESYONEL SONUÇLAR NE ZAMAN ELDE EDİLİR?

19 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 10:00’da yapılacak olan Mesleki Öğretmenlik Sınavı sonuçları 12 Aralık 2022 tarihinde adaylara açıklanacaktır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın