medyauzmani.com
O korkmuştu! Cumhurbaşkanı Sandu’nun tehdidine rağmen Moldova’da Putin’in silahlarından biri düştü – Fikirler – fikirler.net.tr – Özgün Fikirler

O korkmuştu! Cumhurbaşkanı Sandu’nun tehdidine rağmen Moldova’da Putin’in silahlarından biri düştü – Fikirler – fikirler.net.tr

Rusya, UkraynaBaşkent Kiev’in yanı sıra Vinnytsia, Dnipropetrovsk, Zaporizhia ve Lviv bölgesi de sabah saatlerinde oklarla saldırıya uğradı.

Kimse yaralanmadı, AMA EVİN PENCERELERİ KIRILDI.

Ukraynasenin arkadaşın MoldovaRus askeri füzelerinden birinin ülke sınırları içine düştüğünü duyurdu. Moldova İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, füzenin Ukrayna sınırındaki Naslavcea köyünü vurduğu belirtildi. Bu olaylarda yaralanan olmadı, birçok evin camları kırıldı.

ENERJİ TEKNOLOJİLERİ

Ukrayna hükümeti tarafından yapılan açıklamada, sabah saatlerinde Rusya’da meydana gelen füze saldırısının santrali hedef aldığı ve bunun sonucunda elektrik ve su sıkıntısı yaşandığı belirtildi.

Moldova Devlet Başkanı Maia Sandu.

“RUSYA GÜVENLİĞİMİZDE DAHA İYİ OLURSA YAPILACAK NOKTALAR”

Ukrayna’ya atılan Rus silahlarının bir kısmının Moldova topraklarını geçtiğini anlatan Moldova Cumhurbaşkanı Maia Sandu, şu sözleri kullandı; “Savaşın ilk günlerinden itibaren vatandaşlarımızı korumak için gerekli tedbirler alındı. Bu nedenle dünyadaki ortaklarımızdan yardım istedik. Müzakereler devam ediyor. Gelecekteki eylemlerimiz hakkında sizi bilgilendireceğiz. Bu noktaya gelmeyeceğiz ama Rusya Moldova’nın güvenliğine ve egemenliğine müdahale ederse kendimizi korumak için her türlü tedbiri alacağız.”

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Sayfa 3

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın