medyauzmani.com
Not: Bu Altcoin Binance Kazasında Atıldı! – Fikirler – Fikirler – Özgün Fikirler

Not: Bu Altcoin Binance Kazasında Atıldı! – Fikirler – Fikirler

Alameda Research’ün FTX Tokens (FTT) satması gerektiğine dair endişeler altcoin piyasasını hareketlendiriyor. Balinalar, CEO Sam Bankman Fried (SBF) ve Changpeng Zhao’nun (CZ) yorumları üzerine Binance’e tonlarca kripto para biriktiriyor.

Altcoin balinaları Binance’de milyon dolarlık token biriktiriyor

FTX (FTT) tokeni, şüpheli haberler ve teknik eğilimler nedeniyle daha fazla düşüş riskiyle karşı karşıya. Yenilikçi marka, en son damla ile katlanır bir kap ve kulp yarattı. 6 Kasım’daki işlemle birlikte formasyonun destek seviyesi 22.50 doların altına düştü. Bu satışlar 7 Kasım’da da devam etti. Hem SBF hem de CZ açıklamalarının ardından ara verme fırsatı buldular.

Ters çevrilmiş kapak ve tutamak, desen desteği ile yüzey arasındaki mesafeyi dengeleyen profesyonel bir tasarıma sahiptir. Bu durumda, FTT fiyatı 16 dolara düşebilir. Ayılar bu savaşı kazanırsa, FTT’nin fiyatının %30’a düştüğünü görebiliriz.

Binance, FTT Tokenlerini satacağını duyurdu

kriptokoin.comTakip ettiğiniz gibi Binance CEO’su CZ, 6 Kasım’da FTT’yi 2,1 milyar dolara satacaklarını açıkladı. CZ, Alameda Research’ün bu kararla kesintiye uğrama riski altında olduğunu söyledi. Sam Bankman-Fried tarafından desteklenen yatırım şirketinin 30 Haziran itibariyle bilançosunda 5,8 milyar dolarlık FTT bulunuyor. Binance CZ, FTT tokenlerini satma riskine karşı satmayı planladıklarını söyledi.

Bu arada, hararetli bir piyasa duyurusu üzerine Binance’e Altı Milyon FTT Token verildi. Yukarıdaki açıklamayı, CZ’nin satışa hazır olduğunu onayladığı Binance’e akan 530 milyon dolar değerindeki yaklaşık 23 milyon FTT jetonunun transferi izledi.

Bu aynı zamanda bireysel faaliyetlerde 100.000 dolardan fazla bir artışla aynı zamana denk geldi.

Alameda Research iflas başvurularıyla karşı karşıya

Alameda Research’ün 30 Haziran itibariyle bilançosunda 14,6 milyar dolar bulunuyor. FTT, bu fonun %88’ini 5,8 milyar dolar ile oluşturuyor. Ek olarak, şirket 1,2 milyar dolar değerinde Solana’ya (SOL) sahiptir. Alameda araştırması ise, FTT tarafından teminat altına alınan 2,2 milyar dolarlık krediler de dahil olmak üzere 8 milyar dolarlık borcu olduğunu söylüyor. Bu, şirketin yakında iflas edeceği endişelerini artırıyor.

Alameda Research CEO’su Caroline Ellison, şirketin 10 milyar dolardan fazla geliri olduğunu söyledi. Borç konsolidasyonu nedeniyle borçlarının çoğunu 2022’de ödediğini söyleyerek bu iddialara da itiraz ediyor.

Bankman-Fried ise söylentileri “temelsiz” olarak nitelendirdi. Takipçilerine FTX’in hesap bakiyesini koruduğuna dair güvence verdi.

Bununla birlikte, kripto borsası FTX, son iki hafta içinde stablecoin rezervlerinde %95’lik bir düşüş gördü. 7 Kasım itibariyle, bir yılın en düşük seviyesi olan 26.141 milyon $ gelire sahip.

Bazı uzmanlar altcoin fiyatının toparlanacağını söylüyor

Bu arada, EtherScan verilerine göre, tüccarlar iflas haberlerinin ortasında zarara FTT satıyorlar. Örneğin, küçük bir balık FTT yatırımının %65’ini kaybettiğini iddia ediyor. Ancak bağımsız piyasa analisti Satoshi Flipper, FTT’nin fiyatında potansiyel bir getiri görüyor. Yazar, “Çok fazla FUD, bu yüzden uzun süredir 22.95 dolardan buradayım” diye yazdı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın