medyauzmani.com
Mutlu Kırmızı Elma gelişimi! İnanılmaz model hikayeleri açıklandı – Özgün Fikirler

Mutlu Kırmızı Elma gelişimi! İnanılmaz model hikayeleri açıklandı

Başkan Demir, Savunma Sanayii’nde yapılan çalışmaları değerlendirirken, Türkiye’nin büyük ilgiyle beklediği Kızılelma savaş uçağıyla ilgili en önemli bilgileri paylaştı.

“KIZILERMA MODEL OLACAK”

İsmail Demir, Kızılelma’nın 1-2 adım ötesini planladıklarını söyledi. “Hem Baykar hem de diğer firmalarımız… Kızılelma ile ilgili de 2023 hedefi soruluyor. Kızılelma’nın da 1-2 modeli olacak. Bu modellerin birbirinden farklı ve üstün avantajları olacak. Uçan platformun tasarımı bir adım. , ve uçan platforma koyacağınız şeyler de önemli.Kızılelma uçan bir platform olmasa da kullanacağı ekipmanın türünü ve kullanacağı teknolojiyi de göreceğiz.İnsansız askeri uçakların en önemli farkı İHA’lar ve SİHA’lar hızı olacak.” dedi.

Demir ayrıca şunları söyledi:

İnsansız sistemler kolayca feda edilir. En önemli şey insan hayatıdır. İnsansız araçlarla insan hayatını riske atmazsınız.

Farklı alanlarda düzensiz davranışlarda değişiklikler var. Birincisi, birinin hayatını riske atmazsın. Ucuz ve kaliteli ürünler üretmek mümkündür. Bir pilotun özgürce uçabilmesi için gerekli birçok sistem var, siz durun.

Rakibinize çok fazla hasar verirseniz, kafalarını karıştırır ve alamayacakları riskleri alırsanız daha etkili olacaktır.

kaynak: TRT’nin Tarihi

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın