medyauzmani.com
Lexus’ Spindle Grille evrimine devam ediyor – Özgün Fikirler

Lexus’ Spindle Grille evrimine devam ediyor

LexusMarkanın imzasını oluşturan Spindle Grille tasarımı ilk olarak 2011 yılında LF-Gh konseptinde gösterilmişti.

Bir yıl sonra bu konsept ortaya çıktıktan sonra dördüncü nesil GS lüks sedan ortaya çıktı. O zamandan beri, Lexus bu tutarlı dili çeşitli şekil ve boyutlardaki modellerinin her birine uyguladı.

Lexus modellerinin sofistike ve zarif yolu, Lexus’u ilk bakışta tanınabilir kılan tasarım diline dayanır.

Lexus tasarım dilinin bir imzası olan eksen şeklinde bir uç olan bu Spindle, otomobil tasarımlarında ve Lexus sponsorluğundaki Valerian and Empire of a Thousand Planets ve Loft lounge için tasarlanan geleceğin Skyjet uçağında da kullanılıyor. Brüksel Havaalanı.

Bu tasarım 10 yıl içinde Lexus otomobillerinin teması haline geldi.Yeni Lexus modellerinde bu tasarım dili artık Spindle Body olarak görülüyor ve ızgara ile gövde arasında kusursuz bir bağlantı oluşturuyor.

Lexus’un elektrikli otomobili RZ 450e, bu konsept düşünülerek tasarlandı. Geleneksel otomobillere göre daha az soğutma gerektiren elektrikli otomobillerle tasarımcılar daha fazla özgürlük kazandı ve sonuç olarak RZ’nin tasarımını daha mantıklı hale getirdi. Şekil otomobilin önünde görünmeye devam etse de, bu aynı zamanda kaputun alçak çizgisi ve güçlü ön kanatlarla da güçlendiriliyor. Farlarla birleştirilen tasarım konsepti, otomobilin arkasında iyi bir şekilde akıyor ve otomobile güçlü ve farklı bir görünüm kazandırıyor.

Kaynak: Carmedya.com / Araçlar

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın