medyauzmani.com
Kuruluş Osman 104. fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman 104. sezon yeni fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman’ın son etabında neler oldu? – Fikirler – Fikirler – Özgün Fikirler

Kuruluş Osman 104. fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman 104. sezon yeni fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman’ın son etabında neler oldu? – Fikirler – Fikirler

Osman’ın Kuruluşu Bugün 103. bölümü ile ekranlarda olacak. Osman’ın Kuruluşuİlk bölümü 20 Kasım 2019’da yayınlanan, yönetmenliğini Metin Günay’ın yaptığı, senaryosunu Mehmet Bozdağ’ın yazdığı tarih, aksiyon, macera, kurgu ve dram türünde, Bozdağ Film imzalı Türk televizyon dizisidir. Kuruluş Osman 104. fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman 104. sezon yeni fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman’ın son etabında neler oldu?

OSMAN VAKFI NE ZAMAN, NE ZAMAN, HANGİ KANAL?

Kuruluş Osman dizisi her Çarşamba 20.00’de ATV’de.

AYAR OSMAN 104 BÖLÜM RÖMORK YASAL UYARI MI?

Osman Kuruluş dizisi 103.bölümün ardından 104.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni fragmanın bölüm sonunda yayınlanması bekleniyor.

VAKIF OSMAN BÖLÜM 103 YOLU İZLE!

VAKIF OSMAN SONRAKİ BÖLÜMDE NE OLDU?

Organizasyon Osman her Çarşamba ATV’de!

Osman Bey’in planı!

Olof sonunda hain planını uygular… Osman Bey Konstantinopolis’ten dönerken öldürülecektir. Osman Bey, Olof ve Frigg’in kurduğu tuzağı kaldırabilecek mi? Osman Bey içine düştüğü bu beladan nasıl kurtulacaktır? Osman Bey, oğulları Alaeddin ve Orhan’ın kaçırılmasının ve Öktem Bey’e yönelik dedikoduların büyük bir oyunun parçası olduğunun farkındadır. Osman Bey sorunu çözmek için ne yapacak? Bütün oklar Ofelia’yı gösteriyor, Osman Bey bu konuda ne yapacak? Öte yandan İmparator Andronikos, Olof’a Osman Bey’i ve kızı Ophelia’yı öldürmesini tavsiye eder. Kral Andronikos, Osman Bey ile yaptığı barış antlaşmasını bozan ve onu ölümden kurtaran Osman Bey’e ihanet edecek mi? Osman Bey, kendisi için planlanan büyük oyunu bozmak için bir şeyler yapıyor. Osman Bey’in hamlesi ne olacak? Yenişehir’de Şehzade Kantakuzinos ile birlikte yaşayan Osman Bey, onun yanında olmak istemektedir.

Aktemur ölecek mi?

Olayların ve babası Öktem’in tutuklanmasının ardından öfkelenen Alçiçek Hatun, öfkesini Aktemur’dan mı çıkardı? Aktemur’un vurulmasında tüm deliller Alçiçek Hatun’u gösteriyor… Aktemur’u Alçiçek mi vurdu, yoksa babası Öktem Bey gibi bir oyun muydu Alçiçek? Ağır yaralanan Aktemur’u nasıl bir akıbet bekliyor?

Öktem Bey tutuklandı

Osman Bey olmadan önde gelen ülkelerde çatışma devam ediyor. Kantakuzenolar; Öktem kampında vuruldu ama ne oldu, amacına bir adım daha yaklaştı. Öktem Bey artık yeni bir dedikodunun kurbanı olacaktır. Tutuklanan Öktem Bey kendini kurtarabilecek mi?

Bengi Hatun, Osman Bey’e isyan mı ediyor?

Bengi Hatun, Öktem Bey’in tutuklanmasının ardından aşiretinin beylerini toplar. Görücü usulü evlilikte önemli kararlar alınır. Bu seçimler Osman Bey yönetimindeki ülkelerde bölünmelere yol açar mı? Kayılar bunu nasıl önleyecek? Bu iki şeyden en çok yararlanacak olan Bayındır Bey, şimdi Bizans’a gidecek olan haraç altını kaybetti. Bayındır Bey bu amacına ulaşabilecek mi?

Frigg’in gerçek yüzü ortaya çıkacak mı?

Frigg, kötülüğün merkezindeki Martha rolünü ne kadar sürdürebilecek? Bala Hatun ve Malhun Hatun, Frigg’in gerçek yüzünü görebilecek mi?

VAKIF OSMAN YENİ BÖLÜM OLACAK MI?

“Alpler! Hepsi cezalandırılacak!”

Osman Bey mahkeme kuruyor

Maziko Osman’ın 103. bölümünde; Aktemur’un vuruşu Osman Bey’in iplerini kopardı. Osman Bey, altın çalmakla suçlanan Öktem Bey ile kızı Alçiçek Hatun’u Aktemur Bey’e zarar vermekten yargılamak için mahkeme kurar. Osman Bey’in kararının ardından mahkemenin kurulmasıyla artık adalet yerini bulacak. Osman Bey adaletin tesisi için ne yapacak?

Olof’un planı Yenişehir’i yakmak!

Osman Bey’in oyununun organizatörü olan Olof, Öktem Bey ve kızı Alçiçek, Öktem Bey ve kızının seyirci olarak yargılanacağı mahkemeye gidecek. Olof’un mahkeme salonuna girmesiyle artan gerilim onu ​​acımasız bir komplo kurmaya zorlar… Yak Yenişehir! Harekete geçen Olof ile Osman Bey arasında geri dönülmez bir savaş başlamıştır. Olof, Osman’ı beklenmedik bir yerden vurmak ister. Tuzaklara doğru yürüyen Osman Bey nasıl olacak? Osman Bey’in hamlesi ne olacak? Osman Bey Olof’u cezalandıracak mı? Osman Bey’in Sarkis adıyla Konstantiniyye’ye indirdiği Konur Alp, Olof’un saldırısına uğrar. Konur Alp’i bekleyen son şey nedir?

Alçiçek’e büyük sürpriz

Öktem Bey’in saplantısı ortalığı karıştırdı… Alçiçek Hatun bu karara boyun eğecek mi yoksa kendini özgürleştirebilecek mi? Ağır yaralanan Aktemur’un akıbeti ne olacak?

Bengi Hatun iç savaş çıkaracak mı?

Turgut Bey, mahkeme kararının ardından beylerine isyan etmeyi planlayan Bengi Hatun ile karşı karşıya gelir. Turgu Bey, Bengi Hatun’u defalarca uyardı. Turgu Bey iç karışıklığın önüne geçebilecek mi? Malhun Hatun ile Bengi Hatun arasında da tansiyon yükseldi. Malhun Hatun, Bengi Hatun’u fikrinden döndürebilecek mi? Öktem grubunda abisinin kanı dökülecek mi? Huzur sağlanabilir mi?

Kantakouzenos yeni planını uygulayabilecek mi?

Olof’un Kantakouzenos ile ilişkisi halen devam etse de Olof işleri sonuna kadar sürükleyecek ve aceleyle hareket edecektir. Kantakuzinos’un tartışması ise bambaşka… İstanbul’a gidip büyük bir orduyla dönmeyi planlıyor. Kantakouzenos bu büyük takımı kontrolü altına alabilecek mi?

OSMAN SERİSİ TAKİPÇİLERİ KİMLERDİR?

En ünlü

Osman Gazi (Burak Özçivit): Ertuğrul Gazi’nin en küçük oğlu. Kayı Obası Beyi. Bala Hatun’un kocası Malhun Hatun’dur.

Malhun Hatun (Yıldız Çağrı Atiksoy): Umur Bey’in kızı. Osman Bey’in eşi.

Şeyh Edebali (Seda Yıldız): Ahi teşkilatının lideri.

Kantakuzinos (Hakan Yılmaz)

Bala Hatun (Özge Törer): Şeyh Edebali’nin kızı. Osman Bey’in eşi. Kayı Obası Kraliçesi.

Olof (Nihat Altınkaya): Viking savaşçısı.

Frigg (İpek Karapınar): Viking savaşçısı.

Cerkutay Alp (Çağrı Şensoy): Komutan Balgay’ın eski askeri. Alp, Osman Gazi.

Turgut Alp (Rüzgar Aksoy): Ünlü Türk Alp’idir.

Boran Alp (Yiğit Uçan): Osman Gazi’nin Alp’i.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın