medyauzmani.com
Kolay ihracat platformu, 14 bin kayıtlı kullanıcıya ulaşarak ihracatçıların bir numaralı bilgi kaynağı oldu. – Özgün Fikirler

Kolay ihracat platformu, 14 bin kayıtlı kullanıcıya ulaşarak ihracatçıların bir numaralı bilgi kaynağı oldu.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, “Bugün itibarıyla firmalarımızı Kolay İhracat Platformu ile potansiyel müşterilerine aracısız ve ücretsiz olarak sunuyoruz” dedi. dedi.

Dolmabahçe Çalışma Ofisi Başkanlığı’nda düzenlenen Kolay İhracat Platformu 2.0 lansman toplantısında konuşan Pekan, ekonomilerin rekabet güçlerini sürdürebilmeleri için inovasyona dayalı büyümeye yatırım yapmaları gerektiğini söyledi.

Pekan, ihracatı artırmak için teknolojinin ve dijital dünyanın tüm imkanlarını kullandıklarını, ihracat altyapısının dijitalleşme ekseninde geliştirilmesi konusunda büyük hassasiyet gösterdiklerini belirterek, bu gelişim alanlarından birinin de “veriyi doğru kullanmak” olduğunu söyledi.

Pekan, “Verileri kullanırken en son analiz yöntemlerini kullanarak doğru kararlar vermek ve verilerin ortaya koyduğu bilgileri kullanıcı dostu bir şekilde tüm girişimcilerimizin hizmetine sunabilmek çok önemli” dedi. dedi.

Bakanlık olarak bu yönde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Pekan, “Kolay İhracat Platformu, ihracat hedefi olan küçük ve orta ölçekli işletmelerin, kooperatiflerin ve girişimcilerin ihtiyaç duydukları tüm bilgilere en üst düzeyde tek bir platformdan erişmelerini sağlıyor. -güncel formatta ve dijital çağın bize sunduğu büyük ölçekli verileri makine öğrenme algoritmaları ile işleyerek ülkemizin ihracat vizyonuna önemli katkı sağlıyor.” açıklama yaptı.

Pekcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı ekonomik reformlara paralel olarak, ihracatçı ve ihracat hedefi olan iş adamlarının hizmetine sunulan kolay ihracat platformunun, ülkenin ihracat açılımını tesis edeceğini ve ülke büyümesini hızlandıracağını vurguladı. Yatırım, istihdam, üretim ve ihracat bazında.

28 Ağustos 2020’de Easy Export platformunun lansmanına değinen Pekcan, platformun 107 binden fazla anonim kullanıcıya ve 14 bin kayıtlı kullanıcıya ulaştığını ve ihracatçıların ilk bilgi kaynağı haline geldiğini söyledi. Kullanıcılar için bilgi sağladığını açıkladı. pazar önerileri.

– “Danışmanlık hizmetlerinin kapsamını maksimuma çıkardık”

Ruhsar Pekcan, platformun Dünya Ekonomik Forumu tarafından yapay zeka alanındaki en iyi uygulamalardan biri olarak sunulduğunu ve küresel anlamda kamu kaynaklarından en gelişmiş ihracat destek platformu olma özelliğini taşıdığını belirterek, bu başarılarla yetinmeyip kendi kendisiyle yarışmaya devam etmektedir.

Verebilecekleri en güçlü desteği vererek girişimcilerin önünü açmak için çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Pekan, “Bu doğrultuda hem teknolojik altyapısı hem de teknolojik altyapısı ile Easy Export platformunu çok daha ileriye taşıyacak yeni birimler oluşturduk. Ve kullanıcılar Dostu içerik Eklediğimiz modüller ile Easy Export Platform’un sunduğu danışmanlık hizmetlerinin kapsamını ve değerini maksimuma çıkardık.” dedi.

Ağustos ayında faaliyete geçen Easy Export Platform’un sahibi olduğu Pekcan; Akıllı İhracat Robotu, Pazara Giriş Haritası, Ülke ve Sektör sayfaları gibi özellikleri detaylı ve güncel bilgilerle anlattı.

Easy Export Platform 2.0 ile içerik anlamında yeni bir platform ortaya koyduklarına dikkat çeken Pekan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Modüllerimizin başında (platforma yeni eklenen), ürün çeşitlendirmesi için önerilerde bulunan ve makine öğrenimi algoritmalarını kullanarak hedef pazar tavsiyesi sağlayan Ürün Alternatifi botu var. Biz sadece ihracatçılarımıza pazar tavsiyesi vermiyoruz; Onlara doğrudan ulaşabilecekleri 18 milyon alıcının bilgilerini veriyoruz.Ayrıca çok kapsamlı bir eğitim modülü hazırladık.Burada farklı ihracat olgunluğuna sahip firmalarımız için 100’ün üzerinde eğitim videosu var.”

Pekan, ihracat konusunda bilgisi olmayan bireylerin dahi ihracat yapmasını sağlayacak adım adım ihracat rehberi sayesinde firmaların yabancı dil engelini aşmasına ve yazışma süreçlerinde profesyonellik kazanmasına yardımcı olacak İngilizce yazışma şablonlarının hazır olduğunu söyledi. yeni modüle dahil edilmiştir.

– “16 farklı veritabanı ile her zaman güncel”

Ticaret Bakanı Pekan, platformun sürekli güncellenmesinin, mevcut entegrasyonlara yenilerinin eklenmesinin ve 16 farklı veri tabanı ile desteklenen bir altyapının eklenmesinin önemini vurguladı.

Platform üzerinde bir araya getirdikleri pek çok farklı içerik ve yapılandırılmış verinin ihracatçılara tek elden danışmanlık hizmeti sunduğunu kaydeden Pekcan, “Platforma eklediğimiz en kapsamlı modüllerden biri de Alternatif Ürün Öneri Botu. ürünlere özel alternatif ürün önerileri yapmak için makine öğrenimi algoritmalarını kullanır.” ihracatçılarımız için geçerli. açıklama yaptı.

Pekan, “İlişkilendirme Kuralları Analizi” yönteminin firmaların satışlarını önemli ölçüde artırmasına olanak sağladığına dikkat çekerek, biz de söz konusu ilişkilendirmenin kural analizlerini ihracatçılarımızın ürün çeşitlendirmesine destek olmak için kullanıyoruz. Sahip olduğumuz şirket bazında milyonlarca satırlık veriyi işleyerek, şirketlerimizin hangi ürünleri birlikte ihraç ettiğini veya ihraç edebileceğini ve diğer şirketlerin de birlikte ithal ettiğini analiz ediyoruz” dedi.

Pekcan, korelasyon kurallarını analiz etmek için dünyanın en yaygın kullanılan algoritmalarını kullanarak istatistiksel olarak anlamlı ilişkiler bulduklarını ve bu sayede ticaret kodlarını deşifre ettiklerini belirterek, “Kapsamlı analizler sonucunda ticarette birlikte çalışan ürünleri belirliyor. Altı Kattan (GTİP) bileşen tarife istatistikleri modunda ayarlanmıştır.Firmamıza göre belirli bir ürün bazında “birlikte ihraç edilebilir ürünler” öneriyoruz.

– “Firmalarımızı potansiyel müşterilerine aracısız ve ücretsiz olarak sunuyoruz”

Ruhsar Pekcan, platformu zenginleştirirken firmaların en çok talep ettiği bilgilerden birinin alıcı bilgileri olduğunu belirterek, “Bugünden itibaren firmalarımızı Easy Export Platformu ile ücretsiz ve aracısız olarak potansiyel müşterileri ile buluşturuyoruz. bu değerli bilgileri ihracatçılarımıza sunuyoruz.” dedi.

Pekan, ihracatçılara kendileri için en uygun alıcıları anlattıklarını anlatarak, verilerden ihracatçıların verilerini değerlendirip, seçtikleri ürün ve ülke ile birlikte alıcıya sunduklarını anlattı.

Pekan, “Böylece ihracat potansiyeli en yüksek firmalarla eşleşme ve bağlantı kurma imkanı sağlıyor, böylece firmalarımızın emeklerinin karşılığını alma şanslarını artırıyoruz” dedi. açıklama yaptı.

Kurumsal kullanıcıların erişebildiği platformda toplam 18 milyon alıcı bilgisinin bulunduğunu kaydeden Pekcan, “18 milyon şirket bilgisi, 190’dan fazla ülkeyi ve 5 binden fazla GTİP tabanlı ürünü altı kez kapsıyor. Verileri periyodik olarak düzeltin.” Bu sayede faaliyetlerini askıya alan firmaları düzenli olarak temizleyeceğiz. dedi.

Pekan, platformdaki “size en uygun” kartların en iyi seçilmiş alternatifleri kapsadığını ve şirketlerin en uygun alternatiften başlayarak tüm şirket ailesine erişimi olduğunu söyledi.

– “Geniş içerikli eğitim videoları var”

Ticaret Bakanı Pekan, küçük işletmelere yönelik sosyal medya yönetiminden 100’den fazla geniş bir içerik yelpazesine sahip platformda, hem nicelik hem de nitelik açısından “sertifikalı eğitim modülü”nü de platforma eklediklerini belirtti. kişisel marka yaratmaya, dijital pazarlama stratejisinden gümrüklerdeki dijital uygulamalara kadar bir eğitim videosu olduğunu söyledi.

Pekcan, kılavuzun içerdiği bilgi miktarına rağmen son derece kullanıcı dostu bir arayüze sahip olduğuna işaret ederek, bu arayüz sayesinde girişimcilerin tüm ihracat sürecini tek sayfa üzerinden takip etme ve öğrenme fırsatı bulduklarını, içeriğe göre bu sürecin devam edeceğini söyledi. her adımda, platformun içinde veya dışında ilgili yerlere yönlendiren bağlantılar olduğunu, ayrıntılı bilgi edinebildiğini de belirtti.

Pekan, “ihracatta yabancı dil engelinin kolayca aşılabileceği” düşüncesiyle konuya özel mail şablonlarının hem Türkçe hem de İngilizce olarak platforma eklendiğini vurguladı.

– “Yurtdışındaki potansiyel alıcıların firmalarımıza ulaşmasını kolaylaştırıyoruz”

Ruhsar Pekcan, yenilenen platformun ilk etabında da yer alan ihracat kokpit modülünün, yeni özellikleriyle firmaların geleceğe yönelik yol haritası çizebilecekleri bir yapıya kavuştuğunu söyledi.

Platformun firmaya özel danışmanlık ilkesi doğrultusunda firmalara ihracat bilgileri ve devlet destekleri dikkate alınarak profilleme yapıldığını belirten Pekcan, bu doğrultuda firmaları en uygun devlet desteğine yönlendirdiğini belirtti. Profiling, “Platform üzerinden ihracatçılarımıza sadece alıcının firması hakkında bilgi vermiyoruz, aynı zamanda potansiyel yurt dışı alıcıların firmalarımıza kolayca ulaşmasını sağlıyoruz. Bu amaçla AskTurkiye platforma entegre oluyor ve 8 farklı dilde hizmet veren bir yapıya sahiptir.” Sunulan entegrasyon ile firmalarımız platformumuzun İhracat Kokpiti modülünden profil oluşturduklarında AskTurkey’de kendileri için hazırlanan son sayfalarda firmalarını ve ürünlerini tanıtma imkanına sahip olmaktadırlar. ” yorumunu yaptı.

– “Platforma 70 binden fazla yurt dışı ihale bilgisi eklendi”

Bakan Pekan, platforma yapay zeka tabanlı yeni bir dijital danışmanın eklendiğini belirterek, bu asistanın 7 gün 24 saat soruları yanıtlayacağını, böylece kullanıcıların platformu daha sezgisel ve etkin bir şekilde kullanabilmelerini sağlayacak.

Yurt dışında 70 binden fazla ihaleye ait bilgileri platforma eklediklerini ve artık uluslararası ihalelere de platform üzerinden erişilebildiğini kaydeden Pekan, gümrük vergileri alanına ürün kotaları ekleyerek bu alanı zenginleştirdiklerini belirterek, 6 yeni ürün eklediler. olanlar. Çeşitli hizmet sektörleri başta olmak üzere sektörel sayfalar ve platformun danışmanlık hizmeti verdiği firma sayısını artırmak.

Türkiye’nin çağa ayak uydurması ve çağın getirilerini gecikmeden benimsemesi gerektiğine işaret eden Pekan, “Ekonomik reform paketinde de vurgulandığı gibi; yatırımlarla, üretimle, ihracatla birlikte hedeflerimize ulaşmaktan başka çaremiz yok. yerli ve milli ekonomiye istihdam ve özel sektör dinamizmi ile çalışmalarımızın ürünü olan platformun bu aşamada ekonomik hedeflerimize olumlu katkı sağlayacağından hiç şüphemiz yok” dedi. dedi.

Diğer ülkelerdeki benzer platformlara göre daha teknik ve gelişmiş olan Easy Export platformunu Türk ihracatçısının hizmetine sunmaktan ve geliştirmeye devam etmekten onur duyduklarını ifade eden Pekan, sözlerini şöyle tamamladı:

“Platformu kullanarak ihracatı kolaylaştırdık. Bugün kullandığımız yeni modüllerimiz ile ihracatı herkes için çok daha kolay hale getiriyoruz ve mevcut ihracatçılarımızı profesyonel ihracatçı haline getiriyoruz. İlk aşamada her bir ihracatçımıza Yapay zeka tabanlı bir dijital danışman… Artık eğitimler, saha bilgilendirmeleri gibi modüllerle genişlettiğimiz platformumuzu kullanan her potansiyel ihracatçıyı sanal kadrolarla donatıp küçük işletmeler haline getiriyoruz. kodları ile birlikte ‘herkes için ihracat’ diyerek ihracatı tabana yayma hedefimize şimdi bir adım daha yaklaştık” dedi.

Kaynak: TC Ticaret Bakanlığı
Yasal uyarı: Bu içerikte yer alan bilgiler, resimler, tablolar, açıklama, yorum, analizler ve içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bir kişi veya kuruluşa özel profesyonel bilgi veya tavsiye sağlama amacı taşımaz. Tema olarak benzer olsa da her eser kendi koşullarından dolayı farklı tavırlar sergileyebilir. Bu nedenle, bu makalede belirtilen içerikten yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar vermeden önce bir uzmana danışmanız yararınıza olacaktır. Bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer her türlü içeriğin özel veya resmi makamlarca kullanılması sonucunda doğabilecek zarar ve ziyandan Muhasebe Haberler veya ilişkili kişi veya kurumlar sorumlu değildir. , gerçek veya tüzel kişi, kurum ve kuruluşlar.

Kaynak: İŞKUR Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın

indian desi xvedio hindi-porno.com free indian blue film viper ctr hentaiteam.net kuro inu hentai سكس بنات لبنان arabxoops.org سكسعنتيل movierulz u turn tubehoe.info tamil actress sexy hot images greek myth hentai hosthentai.com doujin sex pinkjoe hentainet.org manga henti perfect girl videos dalporn.net hindimovie hentai sailor hentaigallery.org gogo no kouchou نزول اللبن فى الكس letucetube.com الجنس عالية الوضوح meera deosthale pornia.org xxxx sex india سكس نار ساخن gratisfucktube.com مريم مكرم سكس free pissing aunties firetube.mobi hot music video hindi bf film latinporntrends.com www.xxx videos.com saxmovies blowjobporntrends.com xvidios. com 凰かなめの極上筆おろし 10 javvideos.net jav fan