medyauzmani.com
Klasik otomobil severler Mercedes-Benz Cumhuriyet Rallisi’nde buluşuyor – Fikirler – fikirler.net.tr – Özgün Fikirler

Klasik otomobil severler Mercedes-Benz Cumhuriyet Rallisi’nde buluşuyor – Fikirler – fikirler.net.tr

Mercedes-Benz ve Classic Car Club işbirliğiyle düzenlenen Mercedes-Benz Cumhuriyet Rallisi bu yıl 28-29 Ekim tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek.

Cumhuriyet Bayramı’nı eğlenceli kılmak amacıyla düzenlenen etkinlik, iki gün boyunca klasik otomobil severleri bir araya getiriyor. 28 Ekim 2022 Cuma günü Çırağan Palace Kempinski İstanbul’dan başlayan Mercedes-Benz Cumhuriyet Rallisi, Şölen’in özel tatlılarıyla birlikte Silivri Şölen Çikolata Fabrikası’nda sona erecek.

İkinci gün Osmanlı mimarisinin güzelliğini muhteşem Boğaz manzarasıyla birleştiren Sait Halim Paşa Konağı’nda başlayacak toplantı, onaylanan oturumların ardından Benesta Acıbadem’de sona erecek. Konferansın ödül töreni 30 Ekim Pazar günü Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleştirilecek olan “Cumhuriyet Balosu” ile birlikte yapılacak.

190 kişilik uluslararası organizasyonu ve teknik destek ekibiyle Mercedes-Benz Cumhuriyet Rallisi, İstanbul’da üç gün boyunca klasik otomobil partisi sunacak.

Mercedes-Benz Otomotiv ve Otomobil Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Bekdikhan

“Mercedes’in Cumhuriyet tarihinde çok özel bir yeri var”

Yarışlar öncesi açıklamalarda bulunan Mercedes-Benz Otomotiv ve Otomobil Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Bekdikhan; “Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü, hepinizin Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Mercedes-Benz Cumhuriyet Rallisine hepiniz hoş geldiniz. Bildiğiniz gibi Klasik Otomobil Kulübü’nün değerli iş birliği ile. , 7 yıldır tarihi sınırlarımızı aşan Mercedes-Benz Cumhuriyet Rallisi’ni Cumhuriyet Bayramı’na pozitif bir dokunuş katarak paylaşmak için düzenliyoruz.Mercedes’in Cumhuriyet tarihinde çok özel bir yeri var. İlk işletmesini İstanbul’da kurmuş, Avrupa’da araba kullanılmazken çok çalışkanmış.Mercedes’in 1924-1929 yılları arasında üretilen Sindelfingen modeli, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal’in kullandığı ilk araba olarak da bilinmektedir. Atatürk.Bu bizim için çok kıymetli ve gururlu bir eserdir.Bu vesileyle ellerinde olan hepimiz şehidiz makam kardeşler sayesinde sevgi ve minnetle anıyoruz. Bugün bize armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Mercedes-Benz Cumhuriyet Rallisi, uluslararası ekibiyle üç gün boyunca İstanbul’a harika bir otomotiv festivali getirecek. Rallideki kadın sürücülerin sayısıyla gurur duyuyoruz: Bu yılki 190 katılımcının 80’i kadın sürücüler. Mercedes-Benz olarak tüm dünyadaki kadınları tanıtmak ve teşvik etmek istediğimiz “She is a Mercedes” platformunda “She is a Mercedes” özel ödülü, organizasyonun sonunda da sahibiyle buluşacağız. Tüm yarışmacılara başarılar dilerim. “dedi.

Eski model arabalarla görsel şölen

Klasik otomobil tutkunları ve sahipleri tarafından ilgiyle takip edilen Mercedes-Benz Cumhuriyet Rallisi, İstanbul sokaklarını havaya uçuracak. Otomotiv sektörünün önde gelen isimleri, klasik otomobil sahipleri ve koleksiyonerleri, müze sahipleri, sanatçılar ve ticari sektörden isimlerin yer aldığı Klasik Otomobil Kulübü üyeleri birbirinden güzel otomobilleriyle etkinlikte yarışacak. 28 Ekim 2022 Cuma günü saat 11.00’de Çırağan Palace Kempinski İstanbul önünde başlayan buluşmaya toplantıyı izlemek ve ilginç hikayeleri olan eski arabaları görmek isteyenler katıldı.

En eskisi 1952 Mercedes-Benz 220 modeli olmak üzere 39 klasik Mercedes-Benz’in yer alacağı bu kategoride 90 klasik otomobil tescillendi.

Kadın sanatçılara ilgi her yıl artıyor.

Yılda üç kez gerçekleşen modern otomobil fuarına kadın kullanıcıların ilgisi her geçen gün artıyor. Bu yıl toplantıya katılan kadın sayısı 80’e yükseldiğinde; Mercedes-Benz, dünya çapında kadınlara ilham vermeyi ve güçlendirmeyi amaçlayan “She’s Mercedes” platformunda özel bir “She’s Mercedes” ödülü de sunacak.

Geçmişten günümüze SL efsanesi

Mercedes-Benz’in ilk kurulduğu 1954 yılından bu yana otomobil tutkunlarının beğenisini kazanan SL serisinin son temsilcisi olan yeni Mercedes-AMG SL, konferansta tanıtılacak otomobillerden biri. Otomobil tarihinde sürücüler arasında en prestijli yere sahip olan SL serisinin son temsilcisi, ilk kez Mercedes-AMG tarafından üretildi. Bu nedenle, tasarımın güzelliği, AMG tarafından geliştirilen yüksek performans ile artırılmıştır.

Bir Dilek Tut Derneği’ne destek

Kaynak: Carmedya.com / Araçlar

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın