medyauzmani.com
Kayseri yenilgisinden sonra Okan Buruk’tan baraj: Şimdi kötü niyet arıyorum – Özgün Fikirler

Kayseri yenilgisinden sonra Okan Buruk’tan baraj: Şimdi kötü niyet arıyorum

Süper Lig’in 10. haftasında GalatasarayKayserispor deplasmanda 2-1 kaybetti. Kavganın ardından sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk, oyunculara yönelik hakaret dolu sözler söyledi.

“Hakemlerle uğraşmaktan bıktık”

Kavgada hakemin kararlarına değinen Buruk, “Bir el vardı. Ancak VAR Türkiye’de hala çalışmadığını ortaya koydu. Mevcut sistemdeki VAR hakemleri yetersiz ve tehlikeli. Hedefimiz VAR’dan geldi. Ancak rakibin penaltısı yerine elle oynamak penaltıdır.Hakem uyarılmalıydı.Hakemlerle uğraşmaktan yoruldum.Hakemler Galatasaray’ı üzmek için seçilmiştir.Arda Kardeşler, Yaşar Kemal Uğurlu… Burada kötü niyet var.” sözlerini kullandı.

Okan Buruk’un sözlerinin devamı şöyle:

“SON SORUN DEVAM EDİYOR”

“9.maç, 6’da! İlk defa deplasmanda kaybettik, üzüldük. İlk yarıdaki maçlar bizim karakterimize uygun değildi. Düz oynamak zordu. Geç ve yan oynadık. Toparlanınca boşluk bulduk. Düz oynadık, takım oyunumuz gibi oynamadık.. Son mücadele devam etti. Ara galibiyet, arkadaşımızla futbol karşılaşması… Bu mücadeleler başladı.

“GALATASARAY’IN TANRI YILLARDIR TÜRKİYE’DEYDİ”

İkinci yarı uzatma… Kaleci sarı kart bile görmedi. Türk futbolunun asıl sorunu futbolcular! Bugün yine oldu. VAR sistemi iyi çalışmıyor, bunu bir kez daha gördük. Galatasaray’ın Türkiye’deki hakları yıllar içinde yenilendi. İyi değildik, altını çizmeliyim ama VAR oyuncularının oyundaki sonucu üzücüydü.

“BİZİM BAŞIMIZA GELDİ”

Bu tip oyuncular topu kaybetmemelidir. Geçen ay ikinci oyunumuzu oynadık. Bu bizi çok kötü etkiledi. Emeklilik bazen devamlılık ile ilgili sorunlara yol açar. Bugünkü maçta şunu söyleyebilirim.

“Rekabetimize Güven Vermeyeceğiz”

Galatasaray taraftarının endişelenmesine gerek yok! Ligin 10. haftası Şampiyonluk yolunda sakatlandık ama iyileşeceğiz. Bize güvensinler, oyuncularımıza güvensinler. Yine aynı nefesi yakalayacağız. Zor bir maçtı ama etkilenmedik. Rekabete olan inancımızı kaybetmeyeceğiz ama iyi oynayacağız. Beraber çalışalım.

“VAR SİSTEMİ ÇALIŞMIYOR”

Her hafta VAR’dan şikayet eden oyuncular var. Bu VAR hakemleri gerektiği gibi kullanılacaktır. Bundan en çok Galatasaray etkileniyor! Galatasaray’a karşı bir oluşum var! Bunu açıkça görüyoruz! Barış Alper Yılmaz’ın elini görürsen cezayı da görürsün. Ayrıca Sacha Boey’nin ayak vuruşunu da göreceksiniz. Eğer görmüyorsan, işi yapmıyorsun. Bu çocuk oyuncağı değil! Başarısızlıktan herkes suçlu… VAR sistemi çalışmıyor, bunu da gördük. “

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın