medyauzmani.com
Kara Cuma ne zaman? Kara Cuma ne zaman? 2022 Kara Cuma ne zaman? Kara Cuma ne zaman başlıyor? 2022 Kara Cuma! – Özgün Fikirler

Kara Cuma ne zaman? Kara Cuma ne zaman? 2022 Kara Cuma ne zaman? Kara Cuma ne zaman başlıyor? 2022 Kara Cuma!

Kara Cuma Ne zaman? Soru ilgiyle araştırılıyor. Yılın belirli bir gününde tüm mağazalarda büyük indirimler sunulmaktadır. İnsanlar satın almak istedikleri şeyleri almak için o günü bekliyorlar. Büyük indirimlerden yararlanmak isteyenler için Kara Cuma ne zaman? Sorusuna cevap arıyor. Peki Kara Cuma ne zaman? Kara Cuma ne zaman? 2022 Kara Cuma ne zaman? Kara Cuma ne zaman başlıyor? 2022 Kara Cuma!

KARA CUMA NE ZAMAN?

En büyük satış günü olarak bilinen Kara Cuma, 2022 yılında 25 Kasım’da gelecek. Tüm mağazalarda geçerli olacak büyük indirimlerden yararlanmak isteyenleri 25 Kasım Kara Cuma’yı bekliyor.

KARA CUMA NEDİR?

İyi Cuma, Amerika Birleşik Devletleri’nde Şükran Günü’nden sonraki ilk Cuma. Bu gün, 1932’den beri Noel alışveriş sezonunun başlangıcı olarak kabul ediliyor. Mağazalar çok erken açılıp geç kapanıyor ve beklenmedik indirimler var. Hayırlı Cumalar resmi tatil olarak kabul edilmez. Ayrıca Kanada ve Birleşik Krallık’ta da Hayırlı Cumalar vardır ve Amazon gibi çevrimiçi ticaret yapan çeşitli şirketler de indirimler sunar. Bu alışveriş günü ilk olarak 1961 yılında gazetelerde Kara Cuma olarak anılmıştır. O gün Philadelphia’ya bu isim, alışverişten kaynaklanan trafik ve problemler nedeniyle verildi. Son yıllarda, gün hem halk hem de mağazalar tarafından iyi karşılandı. Walmart gibi popüler mağazalar her yılın başında kapılarını müşterilerine açıyor ve çalışanların çalışmak için daha fazla zamanı oluyor.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın