medyauzmani.com
Jahrein’in Twitter hesabı da kapatıldı! – Özgün Fikirler

Jahrein’in Twitter hesabı da kapatıldı!

Ahmet’in vardığı sonuç veya Jahrein’in dijital platformlarda bilinen Twitter hesabı yeniden askıya alındı. Birincisi, geçen yılın Mayıs ayında, hesabı onaylanmasına rağmen kötü niyetli terörle mücadele örgütleri tarafından gerçekleştirilen bot ve spam saldırıları nedeniyle hesabı bloke edildi. Şimdi aynı sorunla karşı karşıyalar.

Jahrein’in Twitter hesabı yine askıya alındı!

Belirtildiği gibi, Jahrein’in Twitter hesabı ilk olarak 5 ay önce askıya alındı. Daha sonra yaptığı açıklamada, yeniden açılmasının bu kadar uzun sürdüğünü ve hesabının onaylanması nedeniyle ilgili makamlarla iletişime geçerek hesabı açtığını söyledi.

Jahrein, geçtiğimiz günlerde Oğuzhan Uğur’un siyasi parti temsilcileri ve onlara karşı çıkanlarla röportaj yapmak isteyenleri bir araya getirdiği Mevzular Açık Mikrofon programı olan MAM oturumuna Sosyal Medya Hukuku konusunda çok sayıda gazeteci, yayıncı ve organizatör ile katıldı. .

Twitter özelliği geliyor bahsetmiyorum bile!

Ancak bundan önce Dinozorları öldüren Meteor Partisi (DİNÖM) adında yeni bir parti kuracağını ve oradaki gençleri temsil etmek istediğini duyurdu. Bu nedenle hem iş hayatında, hem medyada hem de siyasette aktiftir.

Bu nedenle kendisi söylemediği sürece bu sefer kimin sorumlu olduğu konusunda net bir bilgi yok. Ancak dediğimiz gibi hesabı resmi olduğu için resmi kişilerle iletişime geçip tekrar açmanız mümkün görünüyor.

Bu konu hakkında ne düşünüyorsun? Düşüncelerinizi yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın