medyauzmani.com
İstanbul Uluslararası Açılış Konferansı başladı – Özgün Fikirler

İstanbul Uluslararası Açılış Konferansı başladı

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen Take Off İstanbul Uluslararası Girişimcilik Zirvesi bugün başladı. Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı, Türkiye Cumhuriyeti Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi öncülüğünde bu yıl beşincisi düzenlenen Take Off İstanbul, 62 ülkeden 75 girişimciyi ağırlarken; 35 danışman, 29 yatırımcı ve 23 kurumu bir araya getiriyor.

Geleceği şekillendirecek teknoloji liderlerini, çok uluslu şirketleri ve Türkiye’den ve dünyadan tüm iş ortaklarını bir araya getiren Take Off İstanbul, Take Off Bakü’den sonra 2022 yılında düzenlenecek ikinci konferans olma özelliğini taşıyor.

Konferans, birçok ülkeden 500’ün üzerinde davetli girişimciyi, 100’ü aşkın konuşmacıyı, başarılı çevre finans yöneticilerini ve 85 prestijli kuruluştan birçok uzmanı ağırlayarak, 4 yılda topluma ve iş adamlarına değer katan önemli bir iş etkinliği haline geldi. Beşinci yılında büyümesini sürdüren, 25-27 Ekim tarihleri ​​arasında İstanbul Teknik Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde devam edecek.

ÜÇ GÜN İÇİN TAM PROGRAM…

Take Off İstanbul Uluslararası Girişim Zirvesi ilk gününe büyük bir coşkuyla başladı. T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Serdar Gürbüz’ün açılış konuşmasıyla başlayan etkinliğe Aselsan CEO’su Prof. Dr. Haluk Görgün’ün “Türkiye’de ve Dünyada İleri Teknoloji Girişimciliği” konulu sunumuyla devam etti. Lale Can Gözübüyük, “Tak ve Çalıştır” Startup ekosistemine katkı sağlıyor, BORN2GLOBAL’dan JongKap Kim “Startup’lar için uluslararası işbirliği ve genişleme stratejileri”, BOOTUP VENTURES’tan Michael Meisterling “ABD pazarına girmek için” etkinlik muhteşem sunumlar ve panellerle devam edecek. . Tüm öğleden sonra “SV Kullanımı” sunumlarını yapacaklar.

Üç gün boyunca devam edecek olan Take Off İstanbul Uluslararası Girişimcilik Zirvesi 27 Ekim Perşembe akşamı sona erecek.

ULUSLARARASI ARENADA ETKİNLİKLERİ KUTLAMA FIRSATI

Türkiye’nin teknoloji startup üssü olma hedefi için önemli bir buluşma olan Take Off Enterprise Summit, yerli ve yabancı girişimcileri ve yatırımcıları bir araya getiriyor. Yurt dışından ve yurt içinden başvuruların alındığı start-up toplantısında, girişimcilere nakit ödüller, B2B toplantıları ve finansal görüşmeler gibi birçok özel fırsat sunuluyor. Katılımcıların en son teknolojiye erişmelerini sağlayan etkinlik, öğrencilere önde gelen girişimcileri canlı dinleme fırsatı da veriyor.

Türkiye’nin Orta Doğu, Kuzey Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Güneydoğu Asya ve Avrupa’daki yatırımcılar için merkezi konumuna dikkat çeken konferansta, gelişmelerin başladığı İstanbul’da güçlü uluslararası startuplar, danışmanlar ve şirketler yer alıyor.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın