medyauzmani.com
Icardi için PSG planı! Inter’e röportaj verdi – Fikirler – fikirler.net.tr – Özgün Fikirler

Icardi için PSG planı! Inter’e röportaj verdi – Fikirler – fikirler.net.tr

Galatasaray’ın flaş transferi Mauro Icardi, saha dışındaki özel hayatıyla sık sık gündeme gelse de elinde delilleri bulunan PSG, bunu göz önünde bulundurarak onunla ayrılmak istiyor. Inter’in İtalyan Mauro Icardi’ye ilgisi arttı.

Galatasaray istediği gibi başlamadı!

Galatasaray’ın PSG’den kiraladığı Arjantinli yıldız istediği seviyeye ulaşamadı. Geçiş döneminde Icardi’nin özel hayatındaki sıkıntılarının kendilerini zorlamış olabileceği söylense de forvet, Süper Lig’de çıktığı 4 maçta 1 gol atmayı başardı.

PSG yol vermek istiyor

Galatasaray, Mauro Icardi’yi uzun süre ödünç almaya çalıştı ve mutlu son Türkiye’ye transferin tamamlanmasından kısa bir süre sonra geldi. Bu sezondan sonra düşünüldüğünde, PSG Arjantinli forvetle devam etmek istemiyor gibi görünüyor.

Inter’e dönmek istiyor

Inter Live’ın haberine göre Mauro Icardi, Galatasaray’dan sonra kariyeri hakkında düşüncelere sahip ancak eski kulübü Inter’de oynamak istiyor. Milan’ın Porta Nuova semtinde 3 yıl önce yaklaşık 5 milyon Euro’ya aldığı bir evi olan ve sık sık oraya giden Icardi’nin, PSG’deki zengin maaşını bile bırakıp Inter’e dönmeye hazır olduğu söyleniyor. . kaptanı oldu.

Ocak bültenine dahil olabilirsiniz!

PSG, Inter ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Milan Skriniar’ı kadrosuna katmak istiyor. Slovak oyuncunun Inter ile sözleşmesini yenilememesi halinde, PSG’nin oyuncuyla Ocak ayında görüşme hakkı olacak ve Skriniar ile yapılan görüşmelerde Inter’e transferi yerine Icardi’nin temasa geçmesi bekleniyor. PSG’nin kaybetmek istedikleri Arjantinli oyuncu için Inter’e destek vermesi bekleniyor. Inter Live’dan gelen bir habere göre Skriniar, takımıyla sözleşmesini yenilemeyecek olsa da Inter’in Mauro Icardi ile bu transferi durdurabileceği söyleniyor.

Inter, Icardi’yi istemiyor!

Inter Live, Mauro Icardi’nin İtalyan takımına geri dönmeye hazır olduğunu bildirdi, ancak aynı şey Inter için geçerli olmayacak. Eski kulüp ve mevcut yönetimle olan bağların koptuğu göz önüne alındığında, Inter’in Icardi için bir transfere sıcak bakmayacağı söyleniyor.

kaynak: SAÇ

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın