medyauzmani.com
Huzursuz Bacak Sendromu için Egzersizler – Fikirler – Özgün Fikirler

Huzursuz Bacak Sendromu için Egzersizler – Fikirler

Günde ne kadar egzersiz yapmalısınız?

Orta derecede egzersiz belirtilerinizi kontrol etmenize yardımcı olsa da, çoğu uzman yatmadan önce yoğun egzersizin kötü bir fikir olduğu konusunda hemfikirdir.

Günde 30-60 dakika egzersiz yapmayı hedefleyin. Eklemlerinizde ağrıya neden olan egzersizler sendromunuzu şiddetlendirebilir.

Ayrıca haftada birkaç gün yoga, bisiklete binme ve yüzme gibi hafif aktiviteler eklemeyi deneyin. Germe ve bu aktivitelerin bir kombinasyonunu faydalı bulabilirsiniz.

Bununla birlikte, enerji patlamaları veya uzun süre hareketsiz kalmak semptomları şiddetlendirebilir. Belirtilerinizi yönetmek için etkili egzersizleri doktorunuzla tartışabilirsiniz.

Ne tür bir egzersiz yapmalısınız?

1) Yoga ve tahtalar

Çoğu uzman huzursuz bacak sendromunu tedavi etmek için yoga ve tahtaları önerse de, Ashtanga pozları, DDP ve bikram yoga veya vücut üzerinde çok zorlayıcı ve stresli yoga pozlarından kaçınılmalıdır.

2) Bisiklet

Bisiklete binme, semptomlarınızı yatıştırabilecek başka bir aktivitedir. Orta düzeyde bisiklet sürmek için saatte 16 kilometre veya daha yavaş bir hızı hedefleyin.

3) yüzme

Ilık bir havuzda yüzmek veya su aerobiği yapmak kasların gevşemesine, güçlenmesine ve hareketliliklerinin artmasına yardımcı olur.

germe rutini

Basit germe egzersizleri, huzursuz bacak sendromu semptomlarını hafifletmeye yardımcı olabilir.

kaynak:

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın