medyauzmani.com
Hollanda’da kurtlar evcilleştirilmemek için paintball tabancasıyla imha edilecek – Fikirler – fikirler.net.tr – Özgün Fikirler

Hollanda’da kurtlar evcilleştirilmemek için paintball tabancasıyla imha edilecek – Fikirler – fikirler.net.tr

Hollanda’nın Gelderland eyaletinden gelen bir mektupta, Hoge Veluwe Milli Parkı’ndaki kurdun geçtiğimiz haftalarda ormanı ziyaret eden insanlarla ve ormanda yürüyen insanlarla karşılaşması nedeniyle bunun olacağı söyleniyor.

Açıklamada, kurtların koruma altına alınması ve insanlarla temas etmesinin engellenmesi için hükümet korucuları tarafından paintball tabancasıyla çıkarılacağı belirtildi.

Kurtların korunan bir tür olduğu, onları rahatsız etmenin veya kovalamanın yasak olduğu, paintball silahlarının kullanılmasının özel bir muafiyet gerektirdiği belirtildi.

BÖLÜMDE ETKİNLİKLER VAR

Yerel medyada, parkın yöneticisi Seger Emmanuel, baron van Voorst tot Voorst’un karara karşı çıktığı bildirildi. Makalede van Voorst tot Voorst, “İnsanlara saldırmamak için hayvanları korkutmak istiyorlar” dedi. Bu zor bir süreç çünkü kurt öldür diyemezler.” sözleri eklendi.

Son zamanlarda, bir kurdun ormandaki bir aileye yaklaştığını ve kurtların etrafındaki vahşi yaşam fotoğrafçılarını gösteren belgeler, ülkede tartışmalara neden oldu ve Fauna Koruma Vakfı, parkın koruma misyonunu yerine getirmediğini ve bir veya daha fazla kurdun “doğal korkularını yitirdiğini” söyledi. Ve park yönetimine “yerli” olduklarını söyleyerek şikayette bulunduğu söylendi.

Haziran ayında yayınlanan bir rapora göre ülkede 20 tane kurt var.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın