medyauzmani.com
GittiGidiyor Ortaklığı / İştirak Hakkında Her Şey – Özgün Fikirler

GittiGidiyor Ortaklığı / İştirak Hakkında Her Şey

Gittigidiyor Ortaklık Programı hakkında bilgi almak ve sitenizde Gittigidiyor reklamı yayınlamak istiyorsanız; Gittigidiyor iş ortaklığının nasıl yürüdüğü, Gittigidiyor reklamlarına nasıl başvurulacağı, GG ne zaman ödeme yaptığı, asgari ödeme miktarı ve giriş koşulları hakkında sorularınız varsa kesinlikle doğru adrestesiniz!

>> ödeme bilgileri
>> GG Reklamları
>> Ortaklık karları
>> Bağlı kuruluşların kullanımı
>> Ödeme kanıtı

1- GittiGidiyor Ortaklığı Ödeme Bilgileri

En merak edilen konu ile başlayalım;

1-Gittigidiyor yeni adıyla GG Partnerlik Programındaki ödemeleriniz haftalık banka hesabınıza.
2-ödemeler Sadece günler düzenleniyor.
3-Ödeme limiti 100 TL. Bu limite ulaştığınızda, ödeme talep edebilirsiniz. Bir hafta içerisinde ödeme limitine ulaşamazsanız bakiyeniz 100 TL olana kadar ödeme talebinde bulunamazsınız.
4-Ödeme talebinizi Cuma günü iletirseniz, ödemeniz takip eden haftanın Cuma günü yapılacaktır.

Bir örnek: 1-7 Haziran tarihleri ​​arasında Haziran ayının 1. haftası; Diyelim ki 7 Haziran Cuma gününe denk geliyor. 1-6 Haziran tarihleri ​​arasında bakiyeniz 105,00 TL idi ve Perşembe günü ödeme talebinde bulundunuz. Bakiyeniz, Cuma günü mesai bitimine kadar hesabınıza yatırılacaktır.

Diyelim ki 1-6 Haziran arasındaki bakiyeniz 95,00 TL’de kaldı. 7 Haziran Cuma günü bakiyeniz 100 TL’ye ulaştı ve ödeme talebinde bulundunuz.

Aşamalı ödeme o gün değil, takip eden haftanın Cuma günü yapılır. Bu gibi durumlarda benim tavsiyem, bakiyeniz maksimuma ulaştığı Perşembe günü bitmeden ödeme talebinde bulunmanızdır.

5-Ödemelerinizi yapmadan önce %20 indirim vergileri kesmek acı çekiyor. Yani bakiyeniz 100,00 TL ise ödemeniz 80,00 TL olur.

GG Partnership yeni sisteme geçtikten sonra ilk ayın ödemelerini zamanında yaptı. Ama kalan aylarda Gecikmeler olmaya başlıyor.

Üç haftalık ödeme limitine ulaşılmasına rağmen ödeme yapılmadı. Ancak üçüncü haftanın sonunda biriken tutarın tamamı tamamen hesabımıza aktarıldı.

Müşteri servisi “Cuma’dan önce doğru ödeme yapmamak.” Ödemelerde bir dönem gecikme olduğunu belirtmesine rağmen, ödemeyi takip eden haftanın Çarşamba günü yaptı.

Sonuç olarak, sistemin tamamen stabil olmaması veya başka sebeplerden dolayı gecikmeler olabileceğini düşünüyoruz, ancak ödemeniz hesabınıza bir kuruş yatırıldı.

2- GittiGidiyor İştirak Reklamları

Göndermeniz için size verilen ilanlar, GittiGidiy’de satılan veya bildiğiniz ürünlere ait ilanlardır. “Günün Fırsatı, Yıldız Fırsatları” ve “Genel” adı altında karma ürünler için banner reklamlar, belirli ürün grupları (cep telefonu, TV, bebek ürünleri vb.) için banner reklamlar yayınlayabilirsiniz.

Sitenizin kategorisine uygun banner seçerek gelirinizi arttırmanız mümkündür. Yani fotoğrafçılıkla ilgili bir web siteniz varsa “Gündüz Kamera Fırsatı” için banner reklamlar yayınlayarak kazanma şansınızı artırabilirsiniz.

300×250, 250×250, 336×280, 530×108, 650×100, 160×600, 300×600, 728×90 boyutlarındaki banner reklamlar maalesef mobil uyumlu değildir.

Reklam Ekle Reklam yönetimi eklentilerini kullanarak masaüstü ve mobil site görünümleri için ayrı boyutlarda reklamlar tanımlayabilirsiniz (bkz.: Ad ekleme aracını kullanma )

reklamlarınız Web sitesi yükleme hızı Etkisi yok. Banner’lar çok hızlı yüklenir ve sayfanın gerisinde kalmazlar.

3- GittiGidiyor İş Ortaklığı Karları

Gittigidiyor شراكة Ortaklık Programı tıklama başına ödeme bir iş. Reklam gösterimleri ödenmez. tıklama başına 0,05 TL ile birlikte 0,15 TL kar arasında.

yayına başladım ilk zamanlar Her tıklama için 0,05 Türk Lirası alırsınız. Tıklama başına artış miktarı sitenizin performansına göre belirlenir.

Bu performans, reklamlar için gösterimlerin ve tıklamaların yüzdesi ve geri dönüş oranları gibi birçok faktör tarafından belirlenir. Performansa bağlı olarak tıklama başına 0,05 TL, 0,10 TL ve 0,15 TL alabilirsiniz.

#Gittigidiyor’dan aşağıdaki rapora bakıldığında Günde ortalama ne kadar kazanacaksınız? hakkında fikir sahibi olabilirsiniz

izlenimler tıklamalar transferler Ödemek RPC *
160.299 552 0 27,60 TL TL.0.05
167464 592 0 29.60.000 TL TL.0.05
170.128 616 0 30.80 TL TL.0.05
80439 253 0 12.65 TL TL.0.05

* RPC: tıklama başına maliyet

* Tıklama sayıları oldukça düz. Hiç bir tıklamayı kaçırmadığını söyleyebiliriz.

4- GittiGidiyor İş Ortaklığını Kullanmak

Sayfada GG Ortaklık Programı Şimdi Uygula Butona basarak kayıt olabilirsiniz. Ancak, kişisel e-posta adresleri kabul edilmez. başvururken Site uzantınızla birlikte bir e-posta adresi kullanmak gerekir.

Onay süresi tam olarak doğru değil. ben 3 gün onaylandım. başka bir arkadaşım 14 gün içinde onaylandım.

#Unutulmamalıdır ki yasa dışı içerik barındıran siteleri kabul etmemektedir. Dahası blogcu Bu tür hizmetleri kullanan siteler de kabul edilmez. (Boşuna wordpress.org’u seçmelisiniz demiyoruz. )

1-reklam afişleri WordPress Web sitemizde yayınlamak için önce GG Ortaklık Paneline giriş yapıyoruz.

2-kampanyalar sekmesine tıklayın. açık sayfadan TBM Reklamlarıbasıyoruz.

3-Yönlendirilen sayfada takip oluştur Adresi buluyoruz. Yaratıcı: Bu bölümden istediğimiz reklamın türünü ve boyutunu seçiyoruz. Seçtikten sonra, reklam kodları hemen altında görünür.

GittiGidiyor Ortaklığı – Duyurular

Bu reklam kodlarını ister Ad-Inserter gibi eklentiler kullanarak, isterseniz sitenizin herhangi bir yerinde bir div açarak sitenize yerleştirebilirsiniz.

kazançlarınız Raporlar sekmesini görebilirsiniz.

ödeme talepleriniz. ödemeler Bunu sekmeye tıklayarak ve tekrar giriş yaparak yapabilirsiniz.

Bakiyeniz 100,00 TL olduğunda Ödeme isteği Düğme görünür. Butona tıklayarak talepte bulunabilirsiniz. Ancak bu sayfadaki giriş denemeleri ve ödeme istekleri bazen sorunlara neden olabiliyor. Neden bilmiyorum ama ısrar edersen sonucu alırsın.

#Bu arada, GG reklamları Google AdsenseÜzerinde etkisi yoktur. Reklam kodlarınızdaki iframe öğesinin sizi şüpheye düşürmesine izin vermeyin. Reklamların Adsense politikalarına uygun olduğunu Gittigidiyor’a bildirdik. Bu konuda da herhangi bir problem yaşamadım.

5- GittiGidiyor Ortaklığı Ödeme Belgesi

#Bazen gecikmeler olsa da ödemelerin kesin olarak yapılacağından emin olabilirsiniz. Ödeme talep ettiğinizde, sizin için otomatik olarak bir fatura oluşturulur. Bu faturalara panelinizden ulaşabilirsiniz. Herhangi bir sorun olması durumunda faturanız size garanti vermektedir.

GittiGidiyor Ortaklığı - Ödemeler

GittiGidiyor Ortaklığı – Ödemeler


GittiGidiyor İş Ortaklığı / İş Ortaklığı Hakkında Her Şey başlıklı yazımı umarım faydalı bulmuşsunuzdur. Yazımı sosyal medyada paylaşarak teşekkürlerinizi gösterebilirsiniz. Bu benim için fazlasıyla yeterli olurdu.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın