medyauzmani.com
GET Protokolü nedir? GET Coin ne işe yarar? – Özgün Fikirler

GET Protokolü nedir? GET Coin ne işe yarar?

GET Protokolü nedir? GET Protokolü, Blockchain teknolojisi ile konser, tiyatro gibi çeşitli etkinlikler için bilet sağlayan bir hizmettir. GET Protokolü nedir, neler sunar, GET parası nedir, nasıl alınır gibi yatırımcıların merak ettiği soruların cevaplarını bu yazımızda bulabilirsiniz. kriptokoin.com sizin için hazırladık. Birlikte deneyelim.

GET Protokolü nedir?

GET Protokolü, 13 Ekim 2017’de Hollanda merkezli bir ekip tarafından başlatıldı. Proje, Blockchain teknolojisini kullanarak bilet dolandırıcılığı ve karaborsa sorununu çözmeyi amaçlıyor. Bu nedenle şirket, Avrupa ve Asya’daki etkinlikler için protokol kullanılarak yüz binlerce akıllı biletin satıldığını iddia ediyor. Bu nedenle GET Protokolü kapsamında konser, performans, toplantı gibi ücretli etkinliklerin biletleri kripto paralar karşılığında satılmaktadır. Bu biletlerin sahibi Blockchain teknolojisi ile kayıt altına alınmaktadır. Başka bir deyişle, kullanıcılar bir bilet aldıklarında, bileti NFT biçiminde alırlar. Bilmeyenler için NFT, dijital varlıkların mülkiyeti üzerine inşa edilmiş özel jetonları ifade eder. Son olarak, platformun GET coin adında bir hizmet jetonu vardır.

GET Protokolü ne sağlar?

GET Protokolü, bilet sahipliği hakkında açık ve genel olarak doğrulanabilir bilgiler sağlar. Bu şekilde, pazarlama çabalarını büyük ölçüde geliştirir. Her konser için biletler GET Protokolünde mevcut olduğunda, tüm biletler NFT teklifleri olarak satılır. Öte yandan, NFT satın alan bir kişi, biletinin çalınması gibi çeşitli sorunlarla karşılaşmadan konsere girebilir. Ayrıca tüm biletler etkinlikten sonra dijital olarak saklanabilir. Kullanıcılar, GET Protokol uygulamaları aracılığıyla NFT biletleri satın alabilirler. Ayrıca GET Protokolü, biletlerin birincil ve ikincil pazarlardaki güvenliğini sağlar. Bu sayede biletlerin karaborsada satılmasını engeller. Bu sayede sadece bilet sahiplerinin ikincil piyasalarda satış yapmasına ve karını müşterilerine dağıtmasına olanak tanır.

GETcoin nedir? Bu ne işe yarıyor?

GET coin, GET Protokolünün bir kripto para birimidir. Platformdaki her bilet, GET jetonu ile alınır ve satılır. GET coin ile yapılan işlemler tamamen şeffaftır ve Blockchain’e kaydedilir. Çok hızlı bir şekilde gerçekleştirmeyi mümkün kılan bu altcoin, Ethereum ağı ve Polygon üzerinde bulunuyor.

Faydaları nelerdir?

  • GET Protokolü, etkinlik biletlerinin kimliğini NFT teknolojisiyle doğrular. Bu nedenle sahte bilet sorununu ortadan kaldırır.
  • Bu uygulama karaborsacıları sektörün dışına itiyor. Bu sayede kullanıcıların değerini arttırır.
  • Ayrıca, kullanıcılarının ilginç NFT’ler oluşturmasına yardımcı olarak değerini artırır.

Dezavantajları nelerdir?

  • GET madeni para Mart 2021’in başlarında 9,1 dolara ulaştı. Ancak altcoin düşüş eğilimine girdi. Öyle ki 2021 sonunda birçok altcoin ATH yaptığında bile eski seviyelerine yaklaşamadılar.
  • İlginç olmasına rağmen, GET Binance, Coinbase, Huobi Global ve Kraken gibi büyük borsalarda işlem görmemektedir. Bu nedenle altcoin alımı çok düşük.
  • Bilinen mutlak bir kripto para birimi miktarı yoktur. Bu durum deflasyonist endişelere yol açmaktadır.

GET Protokolü nedir? Nasıl GET parası kazanabilirsiniz?

Marka uluslararası pazarlarda ve pazarlarda listelenmemektedir. GET Protokolü projesiyle ilgilenen yatırımcıların HitBTC, Uniswap, Hotbit ve Bittrex gibi kripto borsalarına erişmesi gerekiyor. Satın alma işlemi yapabilmek için bu borsalardan birine üye olmaları ve hesaplarını doğrulamaları gerekmektedir. Cüzdanlarına GET jetonlarına karşılık gelen bir öğe koyarak jetonu satın alabilirler.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın