medyauzmani.com
“Garip bir şey oldu” diyen Rıdvan Dilmen televizyona bomba attı: Onu yenmeliyiz – Fikirler – fikirler.net.tr – Özgün Fikirler

“Garip bir şey oldu” diyen Rıdvan Dilmen televizyona bomba attı: Onu yenmeliyiz – Fikirler – fikirler.net.tr

Süper Lig’in 14. haftasında Galatasaraybahçede Başakşehir7-0 yendi. Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, TV8.5’te tarihe geçen kavgayı analiz etti.

“EN KÖTÜ ŞEY OLDU”

Bugün oynadığı maç sayısıyla ilgili olarak Dilmen, “Fenerbahçe kuyu GalatasarayMaçtan önce birisi gelirse skor böyle olur. Onu yenmiş olabiliriz. GalatasarayKarşı durun. Maç 11-11 sona erdi ve Başakşehir 7 gol kaybetti.Bir sürpriz oldu. ” kelimeleri kullandı.

Rıdvan Dilmen’in konuşmasının devamı şöyle:

“ÇOK İYİ FUTBOL OYNADI”

Beşiktaş’a karşı oynanan maçta Galatasaray iki golle 4-5. sıradan girdi. Bugün gol atamayanlar da. 11-12 pozisyonu var, bu sefer 7’si gol oldu. Başakşehir’in tek pozisyonu yok, Muslera’nın topu yedekte yok. Başakşehir, tarihinin en kötü futbolunu oynadı.

“PERFORMANS MÜKEMMEL”

Galatasaray bu maçı fazlasıyla hak etti, Başakşehir bunu hak etti. Futbol veba döneminden gollere sıra dışı goller attı. Fenerbahçe2-1’lik bir yenilgi şaşırtıcı ama bu daha da şaşırtıcı. Geç transfer oldu, sanırım Okan’ın hocalarıyla anlaştı. Kampsız gelen oyuncular da oldu. Skor iyi olsa da Galatasaray Antalya ve Ümraniye maçları gibi maçlarda iyi değildi. Bence iki kez kötü oynadılar ve ikisinde de kaybettiler. Bu, 10 kişinin kaldığı bir maçtı.

“İYİ BİR OYUNCU OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR”

Kerem’i golle ölçerseniz yanılıyorsunuz, geçen hafta pes etmediğini gördük ve bugün üç gol kaydetti. 3 değil 1 puan alabilirdi mesela geçen hafta kendini kaybetti ama henüz pes etmemişti. Bakalım iyi bir oyuncu mu yoksa kötü bir oyuncu mu? Onun iyi bir oyuncu olduğunu herkes biliyor.

“3 YIL ÖNCE GIDA İŞARETİ VERDİLER”

Şimdi kimin dinlenmesi gerekiyor FenerbahçeBir yanda böyle bir galibiyetle yükselen ve yükselen Galatasaray, bir yanda teknik direktör değiştiren Beşiktaş, diğer yanda Trabzonspor geçen senenin ilgisinden çok uzak. Başakşehir iyi gitmedi, geçen hafta 3 yiyerek işaret verdiler.

“BU MAÇI HİÇ UNUTMAYACAĞIZ”

Emre Belözoğlu muhtemelen Perşembe günü takımı çıkarmayı beklemiyordu. Rekabet analizine baktık ve sanırım bu grup çıktı. Serdar çıksa bugün ne olacak? Örneğin Okaka oynamasına izin vermiyor, devam edin. Emre Hoca bu oyunu asla unutmayacaktır.

“Maçta hakem yoktu”

Yanlış hatırlamıyorsam Beşiktaş maçı çocuk oyuncağıydı ondan önce de Karagümrük maçıydı. Galatasaray geri döndü, onu artık tanıyoruz. Galatasaray’ın Başakşehir’i yenmesi şaşırtıcı değil ama bunu kimse beklemiyordu. Muslera’nın hiç işi yoktu, neredeyse sıfır diyebiliriz. Maçta hakem yoktu.

“ANNE OLACAK”

Galatasaray 4 kez İstanbul dışına çıktı, şu ana kadar çok fazla İstanbul dışına çıkmamış, bu da önemli. Beşiktaş tekrar kazanırsa üçüncülük için berabere kalacaklar. Fenerbahçe Giresun’u yenmiş olsaydı, büyük bir fırsat olabilirdi. Mayıs ayının ilerlemesini bekliyordum. Fenerbahçe’nin büyük takımına rağmen yenilgi olabilir.

“HERKES HATALIDIR”

Emre 5-0 olunca oyuna gir diyorlar, girince adımı değiştireceğim. Bu yüzden Okaka’yı oyuna getirmek yanlıştı. Herkes hata yapar ve onlardan öğrenir. Bu Emre Hoca için geçerlidir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın