medyauzmani.com
Galatasaray’dan son 17 sezonun en iyi performansı! – Fikirler – Fikirler – Özgün Fikirler

Galatasaray’dan son 17 sezonun en iyi performansı! – Fikirler – Fikirler

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Galatasaray, Medipol Başakşehir’i 7-0 mağlup ederek deplasmanda son yılların en iyi performansını sergileyerek 2022 Dünya Kupası’na ikinci sırada girdi.

Ligin geri kalanında konuk olarak oynadığı maçlarda 17 puan toplayan sarı-kırmızılı ekip, deplasmanda sekizinci haftadan itibaren son 17 yılın en iyi performansını sergiledi.

Galatasaray bu sezon ligde oynadığı deplasman maçlarında 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti.

Bu maçta Fraport TAV Antalyaspor, ParlakKredi Ümraniyespor, Kasımpaşa, VavaCars Fatih Karagümrük ve Medipol Başakşehir’i mağlup eden kırmızı-sarı ekip, Trabzonspor ve Adana Demirspor’a karşı oynadı ve Yukatel Kay’a mağlup oldu.

Galatasaray, 8 hafta farkla 2005-2006 sezonunda bu sezondan önceki en yüksek puana ulaştı. Sarı-Kırmızılılar bu sezon 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 19 puan topladı.

Geçen sezon kazananlarda çoktan gitti

Bu sezon Süper Lig’de çıktığı 8 maçın 5’ini kazanan Galatasaray, geçtiğimiz sezondan daha fazla galibiyet elde etti.

Geçen sezon oynadığı 19 maçın sadece 4’ünü kazanan sarı-kırmızılı ekip, bu maçların 7’sinde berabere kaldı ve bu maçların 8’inde eli boş döndü.

8 maçın 6’sında gol attı

Galatasaray, bu sezon Süper Lig’de çıktığı 8 deplasman maçının 6’sında temiz bir sayfa açmayı başarırken, sadece 4 gol yedi.

Fraport TAV Antalyaspor, HanımKredi Ümraniyespor, Trabzonspor, Adana Demirspor, VavaCars Fatih Karagümrük ve Medipol Başakşehir’in deplasman maçlarında gol şansı tanımayan kırmızılı ekip, ikişer defa filelere, Kasımpaşa’ya da ikişer defa isabet etti. . Yukatel Kayserispor maçı.

Sahada çıktığı beş maçta 10 puan topladı.

Galatasaray, sezonun geri kalanında Süper Lig’de 5 maç oynadı.

Nef Stadı’nda 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan sarı-kırmızılı ekip, 10 puan topladı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın