medyauzmani.com
FTX İflasının Ardından Binance CEO’sundan ‘Büyük’ ​​Uyarı! – Fikirler – Fikirler – Özgün Fikirler

FTX İflasının Ardından Binance CEO’sundan ‘Büyük’ ​​Uyarı! – Fikirler – Fikirler

Bugün Endonezya Fintech Zirvesi’nde konuşan Binance CEO’su CZ, FTX iflasından sonraki haftalarda birçok şirketin risk altında olacağını söyledi.

Binance CEO’su önümüzdeki hafta daha fazla iflas haberi geleceğini söyledi

kriptokoin.comGördüğünüz gibi FTX geçtiğimiz günlerde iflas ettiğini açıkladı. Kurucu ve CEO Sam Bankman-Fried da istifa etti. John J. Ray III şimdi yeni CEO olarak devralacak. Borsa bugün Twitter hesabında ABD’de Bölüm 11 finansmanı için başvurduğunu duyurdu. Olaydan sonra Binance CEO’su önümüzdeki hafta birçok şirketten iflas haberleri alacağımızı söylüyor. CZ’ye göre, kripto para piyasası şu anda 2008’deki finansal çöküşe benzer sorunlarla karşı karşıya.

Tüm kripto para birimleri, FTX’in iflası ve CEO Sam Bankman-Fried’in istifası haberi üzerine sert düştü. Bitcoin, kısa vadede yaklaşık %7 düşüşle 24 saatin en düşük seviyesi olan 16.351$’a geriledi. Ekim ayı için beklenenden daha zayıf ABD TÜFE verileri Bitcoin yatırımcılarına destek verdiğinden, düşüş Perşembe günü büyük bir ralliyi tersine çevirdi. Ancak Binance CEO’su, FTX’in etkisinin önümüzdeki günlerde hissedileceğini söylüyor.

CZ, FTX sonuçlarının belirsiz olduğunu söylüyor

CZ, bugün Endonezya Fintech Zirvesi’nde yaptığı konuşmada SBF ile deneyimlerini paylaştı. İflasın kripto para piyasası için yıkıcı olacağını söyledi. Binance CEO’su en büyük rakibinin kaybını bir felaket olarak görüyor. Toplantıda bir diğer ifadeyle önümüzdeki günlerde FTX krizinin sonuçlarını duymaya başlayacağımızı söyledi. CZ de bunu zincirde etkin bir şekilde karşılayacağımızı söylüyor.

Kripto para piyasası bir krizden mi geçiyor?

CZ, piyasada yaşananları 2008 mali kriziyle karşılaştırıyor. Bunun, bu hafta yaşananlarla pekiştirildiğini söyledi. Konferansta söylediği sözlerden bazıları şöyleydi:

FTX’in düşmesiyle birlikte hasarın sonuçlarını göreceğiz. Özellikle FTX ortamına yakın olanlar en çok etkilenecek.

Binance CEO’su da FTX’in durumunun tek seferlik olduğuna ikna olmadı. Zhao, “Birkaç proje daha aynı olacak. Çoğunun ortaya çıkması birkaç hafta sürecek sanırım.” FTX’in çöküşü, kripto piyasasının ilk kez yaşadığı bir durum. Ayrıca, müşteri fonlarının zimmete geçirildiğine dair raporlar ve Binance’in şu anda itibarsız olan mülk satın alma sözleşmesinin dışında verdiği destek, inancı kırmaya devam ediyor. Zhao, korkunç tahminlerine rağmen, izleyicilere kripto para biriminin geleceğinin bu şekilde belirlenmediğine dair güvence verdi. Bunun yerine Zhao, “piyasa kendi kendini iyileştirecek” dedi.

Binance CZ, FTX’in Voyager anlaşması için yeterli paraya sahip olmadığını söyledi

Binance CEO’su, FTX’in Mayıs ayındaki piyasa çöküşü sırasında çöken şirketlerden biri olan Voyager’ı satın alma hamlesine şüpheyle yaklaşıyordu. FTX’in 1.4 milyon dolarlık satın alma için yeterli parası olmadığını söyledi. CZ’ye göre, önümüzdeki haftalarda Voyager gibi daha fazla şirketin başarısız olduğunu göreceğiz. Ancak bu kadar şüpheli bir duruşa rağmen, CZ’nin gelecek için hala umudu var. Piyasanın toparlanacağına inandığını söylüyor.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın