medyauzmani.com
Fenerbahçe’den transfer! Jorge Yesu itiraf etti: ‘Anlaşma gerçekleşti’ – Fikirler – fikirler.net.tr – Özgün Fikirler

Fenerbahçe’den transfer! Jorge Yesu itiraf etti: ‘Anlaşma gerçekleşti’ – Fikirler – fikirler.net.tr

7. Sayı – Spor Hizmeti

Sezon başında İsmail Kartal ile yollarını ayıran ve Jorge Jesus’u teknik direktörlüğe getiren Fenerbahçe, geçici bir transfer penceresi açabilir.

18 Kasım’da başlayacak olan Dünya Kupası’na verilen uzun ara sırasında takımın gözlemcileri çalışmaya başladı. Jorge Jesus’un fikrini alan liderler, Ocak dizisine hazırlanıyor.

Bu şekilde 8+3 kuralı dikkate alınarak ilk savunma hattının güçlendirilmesi sağlandı. Arkadaki tüm isimlerin garip olması İsa’nın elini bağladı.

Portekizli teknik adam iyi bir savunma oyuncusu ararken gözler İtalya’ya çevrildi. Gazetede yayınlanan yazılarda Fenerbahçe’nin uluslararası oyuncuyla büyük ilerleme kaydettiği söyleniyor.

EĞLENCE VE KARANLIK!

İspanya’nın Todo Fichajes gazetesinde yayınlanan bir yazıda, Fenerbahçe’nin İtalyan Serie A ekibi Sassuolo ile Kaan Ayhan hakkında masaya oturduğu ve görüşmeleri sonlandırdığı belirtildi.

Bir yandan oyuncuyla da bağlantısı olan Sarı-Lacivertliler, oyuncunun satın alma opsiyonu ile kiralanması için Ocak 2023’te İtalyan tarafına taleplerini iletti.

Raporda ayrıca Sassuolo’nun satın alma kararının 5-6 milyon Euro’luk bir fiyat olarak belirlendiği belirtildi.

Bu sezon sadece 9 maçta forma giyen ve bir kez filelere giden stoper, takımdan ayrılmayı da düşünüyor. Müzakereler iyi giderse Ayhan’ın İstanbul’a inmesi ve transfer penceresini açması bekleniyor.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın