medyauzmani.com
Endişeler Artıyor: FTX Çöküşü Büyük Bitcoin Platformuna Sıçrayabilir! – Fikirler – Fikirler – Özgün Fikirler

Endişeler Artıyor: FTX Çöküşü Büyük Bitcoin Platformuna Sıçrayabilir! – Fikirler – Fikirler

Grayscale Bitcoin Trust’ın (GBTC) hisseleri, FTX patlamasından büyük ölçüde etkilendi. Piyasa patlaması korkularının ardından hisse fiyatı üzerinden %42,69 primle işlem görüyor. İşte daha fazlası…

Grayscale’in Bitcoin güven fonunda büyük düşüş

Ycharts verilerine göre GBTC hisseleri 8,75 dolardan işlem görüyor. Bu, yıllık ölçümde yüzde 74’lük bir düşüşü temsil ediyor. Ayrıca, Bitcoin 2021’de 69.000 dolara ulaştığı için yüzde 84’lük bir düşüşü temsil ediyor. kriptokoin.com Belirtildiği gibi, BTC’nin kendisi tüm zamanların en yüksek seviyesinden yüzde 74 düştü. GBTC primindeki düşüş BTC’den daha fazlasıdır.

Ycharts verileri, Grayscale gözetimindeki varlıkların değerinin Kasım 2021’de 43,58 milyar dolara çıktığını gösteriyor. Ancak an itibariyle bu miktarın 10,49 milyar dolar civarında olduğunu gösterdi. Bitcoin cüzdanı, mevcut tüm BTC’nin yaklaşık yüzde 3,5’ini içerir.

Digital Currency Group, FTX çöküşünden etkilenir mi?

Kripto topluluğu, FTX’teki artışın Grayscale’in ana şirketi Digital Currency Group’u etkilemiş olabileceğini düşünüyor. Birkaç kişi, ana şirket Genesis’in sahibi olan bir şirketin FTX’in çöküşü nedeniyle ödemeyi durdurduğunu iddia etti. Raporlar, kripto kredi platformunun yatırımcılardan 1 milyar dolarlık acil durum kredisi alma planında başarısız olduğunu ortaya koydu.

North Rock Digital’in kurucusu Hal Press, 17 Kasım’da bir tweet’te bunu vurguladı. Ayrıca, artık Genesis’in değil, Digital Currency Group’un (DCG) iş için endişelendiğini belirtti. Basın, DCG’nin “borç Genesis web sitesindeyse ve Genesis ile ilgiliyse” acil durum fonları alması için hiçbir neden olmadığını açıkladı. Ardından şu sözleri kullandı:

DCG neden Genesis’i kurtarmak için kendi parasını satarak 1 milyar toplamaya çalışsın? Cevap, sorumluluğun DCG’ye ait olduğu ve DCG’nin risk altında olduğudur. Pazartesiye kadar 1 milyar toplamak için yeterli paraları olup olmadığı da belli değil, sorun bu. Bu ne tür bir pislik?

Gri Tonlamalı Bağlantı: Bitcoin’de 10 milyar dolarları var

Financial Times, GBTC’nin en büyük hissedarının yüzde 4,1 hisse ile DCG olduğunu bildirdi. Raporlara göre, bir sonraki büyük katılımcı, FTX’e olan güçlü ilgisi nedeniyle yakın zamanda yatırım yapan BlockFi. Birçoğu Grayscale’in kaldırılmasının kripto pazarına ciddi zarar vereceğine inandığı için bu açıklama topluluğa korku getirdi.

Mevcut bilgilere göre Grayscale, 10 milyar dolardan fazla değere sahip 635.000’den fazla BTC’ye sahip. Ayrıca 3,7 milyar dolar değerinde 3,1 milyon Ethereum’a sahip. Basın, mevcut durumda olabilecek en kötü şeyin DCG’nin iflas başvurusu, Ending Grayscale ve iki büyük kripto varlık üzerinde yaklaşık 9 milyar dolarlık satış baskısı olacağını söyledi.

Gri tonlama, her şeyin yolunda olmasını sağlar

Gri tonlamalı iş yerinde her şeyin yolunda olduğu konusunda ısrar etti. Yatırım fonu varlıklarının güvende olduğunu söylüyor. Ayrıca Genesis’in ödemeyi durdurma kararı da dahil olmak üzere son olaylardan etkilenmediğini açıkladı. Şirket, Coinbase’in tüm GBTC varlıklarını soğuk bir cüzdanda sakladığını söyledi. Bu arada, Cathie Wood liderliğindeki Ark Investment Management, 15 Kasım’da GBTC hisselerini 2,8 milyon dolara satın aldı ve böylece yükselişini sürdürüyor.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın