medyauzmani.com
Dogecoin Inventor’dan Bomba Bitcoin Tahmini: 1. Günde… – Fikirler – fikirler.net.tr – Özgün Fikirler

Dogecoin Inventor’dan Bomba Bitcoin Tahmini: 1. Günde… – Fikirler – fikirler.net.tr

Dogecoin’in kurucu ortağı Billy Markus, Bitcoin fiyatının bir günde 100.000 dolara ulaşabileceğini söyledi. Ancak bunun beraberinde bazı sorunları da beraberinde getireceğini de sözlerine ekliyor.

Dogecoin’in kurucusu, Bitcoin’in 100.000 dolara ulaşacağını söyledi

2013 yılında Jackson Palmer ile Dogecoin’i kuran Billy Markus, Twitter’da Bitcoin’in 100.000 dolara ulaşabileceğini söyledi. Ancak, tüm satın alımların daha pahalı olacağını da ekliyor. Markus’un ifadesi, “Madam Doge” adlı bir Twitter kullanıcısıyla yaptığı konuşmadan geldi. Dogecoin’in kurucusu, Michael Saylor’un BTC’nin bir gün bu seviyeye ulaşacağına dair 100.000 dolarlık tahminine katılıyor.

Ancak BTC’nin gelecekte daha önemli hale geleceğini düşünmenin “kötümser” tarafını ortaya çıkardı. Bu; “o zaman hepimiz öleceğiz” veya “enflasyon o kadar yüksek olacak ki, sadece bir sandviç almak için 100.000 dolar yeterli olacak”.

Twitter’daki tartışma, Dogecoin’in kökeni ve Bitcoin fiyatının neden düştüğü hakkında sorularla başladı. Markus bu soruları “çünkü insanlar sattı” diye yanıtladı.

Piyasa Binance ve FTX savaşı arasında çok düşük

Bitcoin fiyatı, borsalar arasındaki anlaşmazlık nedeniyle 7 Kasım’da 20.000 dolar kaybetti. Şu anda 19.400 dolar civarında satılıyor. Çoğu kişi, ralli sırasında BTC’nin sonunda kayıplarının bir kısmını telafi edebildiğinden emindi. Ancak döviz kuru anlaşmazlıkları FTT’den sonra genel piyasaya sıçradı. BTC dahil neredeyse tüm piyasa %5’in altında.

Coinglass’a göre, bu sonbaharda 112.83 milyon dolarlık kripto para birimi tasfiyesi gerçekleşti. Bu pozisyonların %95’i uzun kenardaydı. Kaldırılan toplam arazi miktarı 300 milyon doların üzerindedir. Binance ile FTX arasında son dönemde artan çatışmanın azalmaya devam ettiği görülüyor. Ek olarak, Ethereum, FTX cüzdanlarından önemli çıkışlar gördü. Ethereum şu anda zihin için çok önemli olan 1.500 doların altında işlem görüyor.

Ethereum yatırımcıları bu trendi takip ediyor

Santiment Insights’a göre, Ethereum para biriminin çöküşü, net bir düşüş eğilimi satın alma modeli gösteriyor. Küçük, orta ve büyük adreslerdeki Ethereum sahipleri, dipten satın almaya odaklanıyor gibi görünüyor. İlginç bir şekilde, 0,01 ila 10 ETH’ye sahip küçük sahipleri en çok kazanan oldu. Bu, kripto yatırımcılarının varlıkları diğer kripto para birimleri arasında altcoinlerden Ethereum’a kaydırmaya çalıştığı anlamına gelebilir.

Daha önce, Ethereum (ETH) varlıklarının %90’ından fazlasının ana FTX cüzdanından çekildiği tespit edilmişti. Ancak Sam Bankman-Fried, FTX’in müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak yeterli varlığa sahip olduğunu açıkladı. kriptokoin.com Bu yazıda en son tartıştık.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın