medyauzmani.com
Doğal yöntemler erektil disfonksiyonun tedavisinde yardımcı olur mu? – Fikirler – Özgün Fikirler

Doğal yöntemler erektil disfonksiyonun tedavisinde yardımcı olur mu? – Fikirler

Erektil disfonksiyona neden olan yaşam tarzı faktörleri

  • yetersiz beslenme
  • sigara içmen için
  • sedanter yaşam tarzı
  • Aşırı alkol tüketimi
  • Stres
  • ilişki sorunları
  • Psikolojik problemler

Erektil disfonksiyonu yaşam tarzı değişiklikleri ile tedavi etmek

1) sağlıklı diyet

Yetersiz beslenme vücudun enerji seviyesini etkiler. Ayrıca tıkanmış kan damarlarına, diyabete ve kalp hastalığına yol açabilir. Bunlar ayrıca erektil disfonksiyon için risk faktörleridir. Yağ ve şekeri azaltın ve diyetinize meyve ve sebze ekleyin. Sağlıklı bir kiloya ulaşmak ereksiyon probleminizi çözebilir.

2) düzenli egzersiz

Haftada 5 gün yarım saat egzersiz yapmak, yatak odası içinde ve dışında sağlığınızı iyileştirir. Egzersiz ayrıca stres seviyenizi azaltır ve enerji seviyenizi artırmanıza yardımcı olur. Egzersiz yapmak kan dolaşımını artırır ve kalp hastalığı riskini azaltır.

3) Sigarayı bırakmak

Bir araştırmaya göre, sigara içenlerin sigara içmeyenlere göre sertleşme sorunu yaşama olasılığı daha yüksektir.

4) Stres ve ilişki sorunları ile başa çıkmak

Her türlü stres, erkeklerin seks yapma yeteneğini etkiler. Ayrıca bir ilişkideki küskünlük ya da öfke, erkeğin sertleşme sorunu yaşamasına ve cinsel ilişkide sorun yaşamasına neden olur. Sorunlarınızı partnerinizle tartışın ve gerekirse profesyonel yardım alın.

5) Doktorunuzdan ilaçlarını değiştirmesini isteyin

Bazı antidepresanlar veya tansiyon ilaçları erektil disfonksiyona neden olabilir. Kullandığınız ilaçlar ve seçenekleriniz hakkında doktorunuzla konuşun. Bazı durumlarda ilaç dozunun azaltılması veya kullanılan ilacın değiştirilmesi olumlu etki sağlayabilir.

6) cinsel ilişkiye devam

Bu, erektil disfonksiyondan muzdarip olduğunda sinir bozucu olabilir. Ancak erektil disfonksiyonun ileride başka sorunlara yol açmaması için cinsel aktivitelere devam edilmesi önemlidir. Cinsel uyarı ve ereksiyonlar uzun sürmese bile kan akışını penisinize yönlendirdiğinizden emin olun.

Erektil disfonksiyonu tedavi etmenin doğal yolları

Yaşam tarzı değişikliklerine ek olarak, erektil disfonksiyonu tedavi etmenin doğal yolları da vardır. İşte erektil disfonksiyonun tedavisine yardımcı olabilecek bazı tedavi yöntemleri.

DHEA, erektil disfonksiyonu tedavi etmeye yardımcı olduğu gösterilen bir hormondur. Düşük dozlarda alınması güvenli kabul edilir. Olası yan etkiler aknedir.

Panax ginseng yani uykusuzluk genel bir yan etkisidir ve erektil disfonksiyona faydalıdır.

Yüksek dozda amino asidin penise doğrudan kan akışına yardımcı olduğu gösterilmiştir. Olası yan etkiler arasında ishal, karın krampları ve mide bulantısı bulunur. Bu doğal takviye Viagra ile alınabilir.

kaynak:

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın