medyauzmani.com
Dgpays’ten Amerikan şirketi ZMBIZI ile önemli işbirliği – Fikirler Haber – Fikirler Haber – Özgün Fikirler

Dgpays’ten Amerikan şirketi ZMBIZI ile önemli işbirliği – Fikirler Haber – Fikirler Haber

Ailenin fintech liderlerinden biri olan Dgpays, Amerikan teknoloji şirketi ZMBIZI ile küresel ödeme sistemleri de dahil olmak üzere önemli bir ortaklığa sahip. Bu anlaşma kapsamında, yeni Dgpays kart kabul sistemi DgPOS (SoftPOS yazılımı), POS cihazına ihtiyaç duyulmadan ZMBIZI telefonlarda bağımsız POS yazılımı olarak kullanılabilmektedir. Sistemin 2023 yılının başlarında faaliyete geçmesi bekleniyor.

Android işletim sistemine sahip her cihazın POS cihazı olarak kullanılabilmesine olanak sağlayan DgPOS sayesinde, ZMBIZI telefon sahipleri telefonlarından kart kabul ederek işlem yapabilecekler. GooglePlay üzerinden tek seferde indirilebilen ve bankanın oluşturduğu kullanıcı adı ve şifre ile girilen, kart, saat, dijital cüzdan gibi temassız her türlü cihazın ödeme yapmasına olanak sağlayan DgPOS uygulamasını kurduktan sonra.

Bu sayede küçük ve orta ölçekli işletmelerin ekonomiye dahil edilmesi ve milyonlarca yeni müşteri potansiyelinden yararlanılarak satışların artmasına yardımcı olunması amaçlanmaktadır. Ayrıca, Tap to Phone olarak da adlandırılan kart kabul sistemi kullanıcılarının sertifikasyonu ve onayı uluslararası ödeme sistemleri tarafından sağlanmaktadır.

Tüm dünyada kullanılabilir

ZMBIZI’nin özel olarak tasarlanmış sistemi ile ABD ve Kanada’da çalışan üye olmak için bankaya başvurmaya gerek kalmadan uygulama üzerinden bankaya bilgi ve belge gönderilerek 8 dakika içerisinde resmi bilgilere ulaşılacaktır. . İşletme, DgPOS yazılımını bankadan aldığı kullanıcı adı ve şifre ile kolayca aktif hale getirebilir ve ZMBIZI cihazını POS’a çevirebilir.

Uluslararası temassız ödeme yöntemlerinin uyumluluğu ile sistem, herhangi bir sınırlama olmaksızın dünyanın her yerinde kullanılabilir. Bulunduğunuz ülkede başlangıçtaki temassız limitin üzerinde bir satın alma işlemi yapılırsa, ekranda bir PIN giriş klavyesi belirir. Kart sahibi bu ekranda PIN numarasını girerek POS işlemi olarak satın alma işlemini tamamlar.

Mobil cihazlar, sosyal medya ve fintech’i aynı anda buluşturan ABD’li teknoloji şirketi ZMBIZI, geçtiğimiz yıl kendi kredi kartıyla gelen yeni Android telefonunu piyasaya sürdü. Bu sistem, işletmelerin mobil ödeme alabilecekleri uygun bir satış noktası oluşturmalarını sağlar.

Kaya: “Yeni, güvenli ve hızlı bir ödeme yöntemi sunuyoruz”

Konuyla ilgili Dgpays Genel Müdürü Hasan Kaya değerlendirmelerde bulundu. “Temassız ödeme kullanımı giderek yaygınlaştı. Bu değişim son tüketicileri etkilese de tüm sektörlerden firmaların iş operasyonlarının dijitalleşmesini de başlattı. DgPOS ürünümüz; telefona entegre ödeme yöntemleri sayesinde, ekipmana ihtiyaç duymadan güvenli ve hızlı bir satın alma sağlar DgPOS’un Amerika’daki teknoloji şirketi ZMBIZI tarafından ülkemiz sınırlarını aşarak kullanılacak olmasından gurur duyuyoruz.Ürünlerimiz sayesinde POS cihazı alamayan binlerce küçük işletme sahibi, satışlarını telefonlarından rahatlıkla yapabilecekler.Artık ekonomi ile ilgili çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.Hedefimizde;Yurt içi ve yurt dışında önemli bir anlaşma var.Yakında Türkiye’nin en büyük anlaşmasını açıklayacağız. Amerika’da imzaladık.” dedi.

Dgpays, dijital ticaretin finansal temelini oluşturur ve mobil ödeme sistemleri, elektronik cüzdanlar ve yeni nesil POS gibi finansal teknolojilerin tüm kuruluşlar tarafından kolayca kullanılabilir olmasını sağlar. Gelişen teknolojinin yanı sıra müşterilerine danışmanlık ve teknik destek de vermektedir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın