medyauzmani.com
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bartın’da duyurdu: Ölüm 41’e yükseldi – Özgün Fikirler

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bartın’da duyurdu: Ölüm 41’e yükseldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bartın’daki maden sahasını ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar Kısıklı’daki evinden çıkarak yakındaki helikopter pistine gitti.

BARTIN’A GEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bartın’ın Amasra ilçesinde patlamanın meydana geldiği madene ne olduğunu görmek için geldi.

ERDOĞAN AÇIKLANDI: ÖLÜM SAYISI 41

Cumhurbaşkanı Erdoğan olay yerinde şunları söyledi:

Tüm ekiplerimiz zamana karşı yarıştı, servislerimiz hemen olay yerine geldi ve anlaşma sağladı. Patlama haberini aldığımızdan beri İçişleri Bakanımızla temas halindeyiz. Yapılması gerekenleri ve yapılması gerekenleri her zaman atmaya çalıştık. Bugün yapılan çalışmaları görmek için Amasra’ya gelmeye karar verdik. Bu patlama nasıl oldu? Varsa sorumlular kolluk tarafından ortaya çıkarılacaktır. Buradaki amacımız yeraltında çalışan insanlara ulaşmaktı. Şehit sayısı 41’e yükseldi. Hepsine Allah’tan rahmet diliyoruz.

İlk etapta hükümetimiz 500+500, sendikamız 200, İstihdam Servisimiz 100 ve Aile Hizmetimiz 50 bin olmak üzere ailelere destek olacağız.

“BÜYÜK DENİZİ bile terk etmeyeceğiz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bartın’daki maden faciasıyla ilgili Twitter’dan da şu açıklamayı yaptı:

Bartın’ımızdaki maden kazasının hız kesmeden devam etmesi üzerine başlayan bu çalışmalar, birçok kurumumuz ve bakanlarımızın çalışmalara katılımıyla hız kesmeden devam edecek.

Kaybettiğimiz madenlerdeki kardeşlerimizin aileleri ve çocukları güvendiğimiz kişilerdir. Ölümü geri alamasak da ölen kardeşlerimizi geri getiremesek de en ufak bir rahatsızlığa izin vermeyeceğiz ve ailelerimize sahip çıkacağız.

Hakemlerimiz; Ruhumuzu ve ciğerlerimizi inciten bu trajik olayları tüm boyutlarıyla araştıracaklar ve en ufak bir ihmali bile cevapsız bırakmayacaklar. Birazdan Bartın’a gideceğim. ve tüm işleri ben tutacağım.

Hayatını kaybeden madencilere tekrar Allah’tan rahmet diliyorum. Bartın’ın yanı sıra bir kısmı İstanbul’a götürülen yaralılara da acil şifalar diliyorum. Ülkemize ve ülkemize rahatlık.

ERDOĞAN BARTIN’A GİDİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bartın’ın Amasra ilçesinde bir maden sahasında patlamanın meydana geldiği bölgeyi ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar Kısıklı’daki evinden çıkarak yakındaki helikopter pistine gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekileri taşıyan helikopter Bartın’a hareket etti.

DİYARBAKIR YASAK EĞİTİM

Bugün Diyarbakır programını iptal ederek Bartın’a hareket eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın patlamanın meydana geldiği bölgedeki operasyonları koordine edeceği bildirildi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın