medyauzmani.com
Commerium nedir? CMM ne yapar? – Özgün Fikirler

Commerium nedir? CMM ne yapar?

Commercium nedir? Commercium (CMM), işbirlikçi Proof of Work tarafından desteklenen yüksek riskli bir Blockchain ağıdır. kriptokoin.com Bu yazımızda Commerium nedir, neler sunar, CMM nedir, ne işe yarar, nasıl alınır gibi soruları yanıtladık. Kullanıcılar için çözümler üreten bu projeyi birlikte inceleyelim.

Pazarlama nedir?

Commercium, İş Kanıtı (PoW) sözleşmeleriyle çalışan bir blok zinciri ağıdır. Bu ağ, işletmeler arası (B2B) işlemlerde kripto para ödemeleri için bir çözüm olmayı amaçlamaktadır. Ayrıca iki Blockchain yöntemi kullanır. Sistem, CMM ve CMMX adı verilen iki kripto para biriminden oluşmaktadır. Farklı blok zinciri ağlarında çalışan bu kripto para birimleri, farklı işbirlikçi ortamlarda çalışır.

CMM, Equihash algoritmasına sahip bir kripto para birimidir. Ancak bu ağ ZCash tabanlıdır. Başka bir deyişle, çok para için sistemle çalışır. CMMX ise Ethereum ağına dayalı bir Blockchain’dir. Akıllı sözleşmeler gibi çeşitli Ethereum teknolojilerini destekler. Bu nedenle, birçok ticari bileşeni vardır. Bununla birlikte, ağdaki ana kripto para birimi olarak işlev gördüğü için CMM bu makalenin konusudur.

Mal sunuyor musunuz?

Commercium, çift zincir kullanan ve PoW mekanizması ile çalışan bir Blockchain ağıdır. İlk CMM zinciri, eşler arası (P2P) ticarete sahip elektronik bir elektronik sistemdir. ZCash’i temel alan bu sistem, kullanıcılara yüksek düzeyde ölçeklenebilirlik ve gizlilik sunar. Ayrıca, kullanıcıların güvenli alanlar satmasına yardımcı olur.

Yeni CMMX tabanlı zincir, işletmeler arası (B2B) kullanım için çözümler sunar. Ethereum ağına dayanan bu zincir, yatırımcıları ve geliştiricileri destekler. Geliştiriciler, ağ akıllı sözleşmeleri aracılığıyla kendi çözümlerini oluşturabilir. Ağ, akıllı sözleşmelerin, çoklu imza emanet hesaplarının, veri kaydı hizmetlerinin ve değer depolama hizmetlerinin oluşturulmasını ve yürütülmesini destekler.

CMM nedir? Bu ne işe yarıyor?

CMM, Commercium ağındaki en büyük Dijital para birimidir. ZCash tabanlı kripto para birimi, hızlı ve güvenli işlemlere olanak tanır. Bu nedenle Commerium’da CMM tarafından yapılan işlemlerin kapanış süresi 60 saniyedir, yani satışlar saniyeler içinde onaylanır. Blockchain, kullanıcıların daha fazla ölçeklenebilirliğe sahip olmasını sağlar. Ayrıca işleri özel tutmalarına yardımcı olur. Bununla birlikte, CMM madenciliği yapılabilen bir kripto para birimidir.

Commercium nedir? Bir CMM’yi nasıl bulabilirsiniz?

Commercium şu anda Crex24 ve SafeTrade gibi dijital para borsalarında listeleniyor. İlgilenen yatırımcılar bu borsalardan birine girerek üye olma ve satın alma adımlarını takip ederek CMM satın alabilirler.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın