medyauzmani.com
Bu İki Altcoin Üzerindeki Endişeler Artıyor: Voyager’a Aktarıldı! – Urfa Hikâyeleri – Şanlıurfa Hikâyeleri – Özgün Fikirler

Bu İki Altcoin Üzerindeki Endişeler Artıyor: Voyager’a Aktarıldı! – Urfa Hikâyeleri – Şanlıurfa Hikâyeleri

2 Kasım’da Whale Alert, 35.7 milyon MATIC’in bilinmeyen bir cüzdandan Voyager’a aktarıldığını bildirdi. Bununla birlikte Ethereum’a öncülük eden altcoinler hakkında endişelerin olduğu bildirildi. Tüm altcoin projeleri için endişeler artıyor.

2 altcoin hizmetinde anonim bir cüzdana transfer

Whale Alert tarafından bildirilen değişiklik, yatırımcılar arasında heyecan yarattı. Transferin ardından kullanıcı, şirketin hala iflasla mücadele ettiğini vurguladı. Daha sonra, FTX satın alınmasına rağmen şirketin nasıl hala kripto sattığını sordu. Her ne kadar spekülasyon olsa da alıcının Voyage’da cüzdanından işlem yaptığı söylendi. Etherscan’da olanlarla ilgili bir soruşturma, bunun bir iç mesele olduğunu ortaya çıkardı. Ancak, bu kabulün ana nedeni bilinmemektedir. Şimdi, Voyager’ın adresinin mevcut fiyatlarla 82.17 milyon dolardan fazla değere sahip 52 bin ETH’ye sahip olduğu bildirildi.

FTX.US’un Eylül ayında Voyager’ın varlıklarını satın almak için bir anlaşma kazandığı bildirildi. Özellikle, Voyager’ın 1.4 milyar dolarlık fiyatını çok düşük olarak nitelendirdi. Son raporlar, anlaşmanın eski kripto borç verenin müşterilerinin parasının yüzde 72’sini aldığını görebileceğini gösteriyor. Bütün bunlarla birlikte mahkemelerin satışı tamamlamadığı biliniyor. İflas hakimi şirkete yeni bir temyiz başvurusunda bulundu. Satışın tamamlanmadan önce daha yüksek teklifleri dikkate almasına izin vermek için “teminatsız” bir madde eklenecektir. Birçok kişi davayla ilgili nihai kararın Aralık ayında verilmesini bekliyor. Ancak, plan Hâkimden onay alana kadar kesin hüküm verilemez. Voyager, geçen Temmuz ayında New York’ta Bölüm 11 iflas başvurusunda bulundu. Dosyalama, Three Arrows Capital’in (3AC) Haziran ayında bir krediyi temerrüde düşmesinden sonra geldi. Ancak şirket, FTX’in yeterli krediye sahip olduğundan emin olmasına rağmen bunu yaptı.

1 milyon satış

Bitcoin’in 21 bin dolara düşmesiyle kesintiye uğrayan 3AC borsa adreslerinden birinde Ethereum’da 1 milyon dolarlık şaşırtıcı bir satış. Proje sonrasında 3AC yönetiminin yatırımcılara ödeme yapacak parasının olmadığı hatırlatıldı.

Bazı açıklamalar şüphelidir. Temmuz ayında Three Arrows Capital’in kurucuları Kyle Davies ve Su Zhu bir açıklama yaptı. Tüm piyasayı çökerten beklenmedik BTC çöküşünden sonra çok para kaybettiklerinden pişman olduklarını söylediler. Ancak, her iki kurucu da kazadan önce para çekmeyi kesinlikle reddetti. Etherscan iflas başvurusunda bulunduktan sonra, fonun yükümlülüklerini yerine getirmek için gerekli fonlara sahip olmadığı açıkça ortaya çıktı.

Kurucular şikayet etti

Yakında, kullanıcılar Su Zhu’nun mülkünü buldu. Buna 50 milyon dolarlık yatını ve Singapur’daki birkaç evi de dahildir. Ayrıca ödeme için kullanılabilecek başka şeyler de araştırdı. OKX kripto borsasından yapılan son 1 milyon dolarlık transfer soru işaretlerini getirdi. Bu, 3AC’nin kurucu ortaklarının özel cüzdanlarda ve isimlerine bağlı olmayan kripto borsalarında bir miktar paraya sahip olabileceğinin kanıtı olacaktır. Sektörün doğası gereği, işletmenin geride ne kadar varlık bıraktığı bilinmiyor. Ayrıca kitaplarında gizli bir şey olup olmadığını teyit etmek çok zordur.

660 ETH aldıktan sonra 3AC, 990 ETH’yi başka kriptolar olmadan yeni bir cüzdana taşıdı. Ameliyattan sonra ameliyatın amacının ne olduğu bilinmiyor. Ancak bazı kullanıcılar cüzdanın ödeme sürecini zorlaştırdığını düşünüyor. Büyük bir yükü birkaç cüzdan arasında yeniden dağıtmaya çalışmak da düşünülüyordu. Şu anda resmi 3AC cüzdanında sadece 49 ETH olduğu bildiriliyor. ETH dışında çeşitli likit ve değersiz coinlerde bulunan hesapta 1.5 milyon dolar olduğu söyleniyor.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın