medyauzmani.com
Bu 4 Altcoin Grafiğine Dikkat Edin: Düşen Bir İşaret Var! – Fikirler – Fikirler – Özgün Fikirler

Bu 4 Altcoin Grafiğine Dikkat Edin: Düşen Bir İşaret Var! – Fikirler – Fikirler

Kripto piyasa değeri, son FTX fiyaskosunun ardından 1 trilyon doların altına düştü. Bu düşüşte Polygon (MATIC), Cosmos (ATOM), Polkadot (DOT) ve Synthetix (SNX) fiyatları son 24 saatte önemli ölçüde düştü. Ancak analistler, altcoin aktivitesinde başka bir düşüş bekliyor.

İlk altcoin Poligonu (MATIC)

kriptokoin.comGördüğünüz gibi MATIC’in fiyatı son 24 saatte %6.65 düşüşle 0.9585$’a düştü. Kripto pazarının iki lideri BTC ve ETH ile karşılaştırıldığında, altcoin sırasıyla %8,20 ve %10,06 oranında zayıfladı.

MATIC günlük grafiği / Kaynak: CoinMarketCap

Altcoin fiyatı her gün 20 EMA çizgisinin altında işlem görüyor. MATIC’in fiyatı 1 doların üzerine çıkmadan önce 0.8152 dolara düştüğünde çok fazla oynaklık oldu. Ancak şimdiki seviyesine toparlandı. Ancak, MATIC günlük grafiğindeki 9 ve 20 EMA çizgilerinin göreli konumları istikrarı gösteriyor. Bu karışık duygular anlamına gelir. Ancak günlük RSI çizgisi, RSI SMA çizgilerinin altındadır. Bu nedenle, altcoin aşırı satım alanına doğru eğiliyor.

Düşen sembollü ikinci proje Cosmos (ATOM)

ATOM, bir önceki günün fiyatında %8.54’lük bir düşüşün ardından, basın zamanında 10.99$’dan işlem görüyor. Ayrıca BTC ve ETH karşısında sırasıyla %5,44 ve %7,16 oranında zayıfladı.

ATOM günlük grafiği / Kaynak: CoinMarketCap

ATOM günlük bazda 9 ve 20 EMA hattının altında işlem görüyor. Ayrıca, geçen hafta hepsi düşüşteydi. EMA hattındaki bu düşüşe, RSI SMA hattı ile aşağı yönlü bir RSI kesişimi eşlik etti.

Altcoin Polkadot (DOT), üçüncü en büyük

Altcoin, son 24 saatte %2,09 fiyat düşüşü gördü. Bundan sonra, DOT yazı yazarken 5.71 dolardan işlem görüyor. Ancak altcoin, bu dönemde BTC’ye karşı %1,26 oranında güçlenmeyi başardı. Ancak ETH karşısında %0,87 oranında zayıfladı.

DOT günlük grafiği / Kaynak: CoinMarketCap

ATOM’a benzer şekilde, DOT fiyatı, geçen hafta iki çizginin düşüş eğilimini geçmesinin ardından günlük 9 ve 20 EMA çizgisinin altında işlem görüyor. Yine, günlük 9 ve 20 EMA çizgilerinin düşüş eğilimine, düşüş eğilimindeki RSI ve RSI SMA’nın kesişmesi eşlik etti.

Sentez (SNX), token çıkaran son altcoin

SNX %9,66 düştü ve 1,74 dolardan işlem görüyor. Ayrıca BTC ve ETH karşısında sırasıyla %6.49 ve %8.41 oranında zayıfladı.

SNX günlük grafiği / Kaynak: CoinMarketCap

Günlük altcoin fiyat tablosu, bu makaledeki diğer altcoinlerle aynı hikayeyi anlatıyor. Çünkü günlük EMA 9 ve 20 çizgilerindeki düşüş eğilimi, altcoin fiyatını EMA 9 ve 20 çizgilerinin altında işlem yapmaya zorlayan olumsuz bir duyarlılık yarattı.Ayrıca, MACD ve günlük MACD sinyal çizgileri, iki çizgiyi geçtikten sonra düşüş eğilimi gösterdi. . SNX’in günlük MACD histogramının gradyanı da son 5 gün içinde bir eğime sahiptir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın