medyauzmani.com
Bu 10 Altcoin İçin Son Dakika Duyuruları ile Binance’den SES! – Urfa Hikâyeleri – Şanlıurfa Hikâyeleri – Özgün Fikirler

Bu 10 Altcoin İçin Son Dakika Duyuruları ile Binance’den SES! – Urfa Hikâyeleri – Şanlıurfa Hikâyeleri

Günlük işlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, AUDIO dahil 11 yeni altcoin duyurdu. Bu yazıda, en son olanları ele alacağız. İşte daha fazlası…

Binance, “Basit Kazanç” özelliğine SES ve bu 7 jetonu ekler.

Binance, Simple Earn esnek ürün hizmetine, kullanıcıların varlıklarını izlemelerine olanak tanıyan yeni bir para birimi ekledi. Destek listesi artık BIFI, ALCX, AUDIO, HARD, DF, FARM, DEXE ve POWR’ı içeriyor. kriptokoin.com Bahsettiğimiz gibi Binance Simple Earn, dönüştürülebilir veya kilitli ürünler için yeni abonelikler açar. Kullanıcıların bu aboneliklerle günlük ödüller kazanmalarını sağlar. Kullanıcılar istedikleri zaman kayıt olup güncellemeyi kullanabilirler. Bu, kullanıcılar günlük ödüller alırken, tasarruflarında esneklik ve istikrar sağlar.

Binance Convert’e yeni eklemeler

Başka bir duyuruya göre borsa, Convert platformuna Osmosis (OSMO) ekledi. Kullanıcılar artık OSMO’yu BTC, BUSD, USDT ve Binance Convert tarafından desteklenen diğer tokenlerle ticaret yapabilir. Platformdan yapılan işlemler sıfır işlem ücretine sahiptir. Bilindiği üzere Osmosis (OSMO), ATOM ekosisteminin otomatik piyasa yapıcı protokolüdür (AMM).

Borsa, altı ay içinde ilk Launchpool hizmetini duyurdu

Ayrıca Binance, altı ay sonra ilk Launchpool hizmetini duyurdu. Borsa, 31. Launchpool projesi olarak Hashflow’a (HFT) işaret etti. Bilindiği üzere kullanıcılar Launchpool üzerinde henüz borsaya kote olmamış projelere yatırım yapabilmektedir. Buna karşılık, yeni projeler gelire erişim sağlar. Açıklamaya göre yarın saat 03:00’ten itibaren kullanıcılar BNB ve BUSD’lerini HFT için yatırabilecekler. Bu 30 gün sürecek.

Binance, HFT’yi 7 Kasım 2022’de 16 CEST’de listeleyecek. Borsa, BTC, BUSD ve USDT çiftlerinde işlem yapmak için altcoinler sunacak. Tüm HFT ürünlerinin yüzde 1,5’i Launchpool aracılığıyla dağıtılacak. Toplam 15 milyon HFT’nin 12 milyonu BNB havuzunda ve 3 milyonu BUSD havuzunda olacak.

10.000 BUSD’lik bir ödül açıklandı

Son olarak Binance, yeni hizmeti Binance News ve WODL’yi duyurdu. Kullanıcıların Binance News okuyup WODL oyununu oynamaları halinde 10.000 BUSD ödül alabileceklerini duyurdu. Crypto WODL, kullanıcıların kripto ödülleri kazanırken piyasa trendlerini anlamak için gizemli kelimeleri tahmin etmelerini sağlayan bir mini oyundur. Bu hafta WODL’nin konusu Web 3.0 ve müzik. Soruya en az beş doğru cevabı olan kullanıcılar, 10.000 ABD Doları tutarında eşit bir pay almaya hak kazanacaktır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın