medyauzmani.com
Bittorrent Coin’in Geleceği: Ne Beklemeli? – Fikirler – Fikirler – Özgün Fikirler

Bittorrent Coin’in Geleceği: Ne Beklemeli? – Fikirler – Fikirler

Bu rehberde 2021 ve sonrası için Bittorrent (BTT) fiyat tahminlerine bakacağız. Ancak pazarın Bittorrent Coin’in geleceği için neler umduğunu göreceğiz. BTT gibi yeni, oldukça değişken bir ekonominin geleceğini tahmin etmek zor. Ancak analistler birçok metriği analiz ederek farklı tahminlerde bulunabilirler. İster yeni bir yatırımcı olun, ister deneyimli bir tüccar olun, bu tahminleri dikkate almaya değer.

Bittorrent Coin (BTT) Nedir?

Piyasada BTT gibi ticaret yapan bir marka görmeyeli uzun zaman oldu. kriptokoin.com Bahsettiğimiz gibi Justin Sun, BitTorrent ve Binance’in projeyi desteklediğini göstererek yatırımcılar arasında sansasyon yarattı. Sonuç olarak altcoin, ICO sürecinden 15 dakika sonra satıldı. Bu sefer proje 7,2 milyon dolar kazandı. Temel olarak BTT, kullanım durumlarına bakarak Bittorrent’e bağlanır. Bilmeyenler için Bittorrent dosya transferini kolaylaştıran bir protokoldür.

Bittorrent Coin’in gelecekteki beklentilerine geçmeden önce tokenin kullanım durumlarını açıklamak önemlidir. BTT, Bittorrent programı dahilinde çeşitli ürün ve hizmetleri satın almak için kullanılır. Bu TRON tabanlı kripto para birimi, TRC-10 akıllı sözleşmesiyle çalışır. Bu seviye, akıllı üretim yeteneklerine sahip TRC-20’den daha düşüktür. Belirteç ayrıca ek gelir elde etmek için daha küçük birimlere bölünebilen 990.000.000,000 birime sahiptir. Sonuç olarak BTT, BitTorrent kullanıcılarını dosya aktarımı ve barındırma gibi temel hizmetleri sağlamaya teşvik eder.

BTT fiyatı

BTT, spekülatif değeri en yüksek projelerden biridir. Bu nedenle, Shiba Inu gibi meme paralarına benzer şekilde, hızlı bir şekilde yutturmaca yaratabilirler. Bu yüzden Bittorrent Coin’in boğa piyasasında iyi iş çıkarabileceğini söylemek mantıklı. Ancak, bir kez bir ayı piyasası oluştuğunda, sermaye güvenli ve sürdürülebilir büyük projelere akar. Bu durum BTT gibi ürünlerde ciddi hasarlara yol açmaktadır. Diyelim ki şu anda bir ayı piyasasındayız.

BTT’nin fiyat yolculuğunda birçok sürpriz ve sürpriz yaşandı. Şu anda BitTorrent’in fiyatı 0,000001071 $ civarında işlem görüyor ve 932 milyar tirajlı. BitTorrent’in net değeri 994,9 milyon dolar ve 24 saatlik cirosu 52,6 milyon dolar. Teknik analiz uzmanlarına göre, yakın zamanda geliştirilen merkezi olmayan blok zinciri teknolojisi olarak BTT için gelecek parlak görünüyor. BTT’nin mevcut yüksek fiyatı 0,000003054 ABD dolarıdır.

Günlük Bittorrent Parası

Piyasa çok zor olduğu için Bittorrent Coin’in geleceğini tahmin etmek zor. Ancak gelecekte başarısı zamana, geniş bir kullanıcı tabanına ve iyi bir görüşe bağlı olacaktır. Hizmet, BitTorrent Web, BitTorrent Classic ve BitTorrent Android gibi farklı platformları destekler. Uzmanlara göre bu göstergeler markanın değerini koruyacağını gösteriyor. Ancak uzmanlar 2022-2025 yılları için BTT’de şu fiyatları bekliyor:

  • Kripto tüccarı WalletInvestor, BTT’nin fiyatının bir yıl içinde 0,0000000194 dolara düşmesi gerektiğini söylüyor.
  • Ancak Gov.capital, Bittorrent Coin’in geleceği için gelecek yıl 0,0032 dolar bekliyor. Ayrıca, jetonun beş yıl içinde 0.0233 dolarlık bir fiyata ulaşacağını tahmin ediyor.
  • Son olarak DigitalCoinPrice, BTT’nin Mayıs 2023’te 0,00202$ ve Mayıs 2024’te 0,00319$ değerinde olması gerektiğini gösteriyor. 2025 için BTT fiyatlarını yılda ortalama 0,00296$ olarak tahmin ediyorlar. Aynı platform için 2030 BTT fiyat tahmini ise 0,00692 dolar.

En son gelişmelerden bizi haberdar etmek için bizimle iletişime geçin. twitter’ve, Facebookve Instagramİle takip et Telgraf kuyu Youtube kanalımıza katılın!

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın