medyauzmani.com
Bitcoin, Ripple, SHIB ve ETH: 4. Çeyrekte Neler Bekleniyor – Fikirler Haber – Fikirler Haber – Özgün Fikirler

Bitcoin, Ripple, SHIB ve ETH: 4. Çeyrekte Neler Bekleniyor – Fikirler Haber – Fikirler Haber

Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP) için 4. çeyreğin geri kalanında nelere dikkat edilmelidir? Kripto uzmanı Tony M, yaptığı BTC, ETH ve XRP analizi ile bu sorunun cevabını istiyor. Ayrıca, kripto topluluğu Aralık sonunda Shiba Inu’nun fiyatını belirliyor.

Bitcoin, Ripple, Ethereum ve Shiba Inu tahminleri

“Bitcoin Işık Gösterir”

BTC de ‘ölüm kalım’ durumunda. %25’lik bir düşüşün ardından Bitcoin, pazar payının %16’sını geri kazanmayı başardı. Kombine kâr 17.000$’a yaklaşırken, yatırımcılar önemli bir soru sormak zorunda kalıyor. BTC’nin şu anki fiyatı çok güçlü rekabet karşısında bir indirim mi yoksa düşüş başlamadan önce güzel bir tuzak mı?

Bitcoin fiyatı 16.718 dolardan işlem görüyor. %25’lik bir düşüş yeni yılı 15.632$’a düşürdü. Göreceli Güç Endeksi, yeni kurulan düşük ile yaz boyunca destek görevi gören 18 Haziran’ın en düşük seviyesi arasında önemli bir fark olduğunu gösteriyor. Hacim Profili göstergesi, tüccarların artık pazarla yaz aylarında olduğundan daha fazla ilgilendiğini gösteriyor.

BTC1’in resmi

RSI’daki fark ve hacimdeki artış göz önüne alındığında, Bitcoin muhtemelen güçte bir artış görecek. Fark dönerse, BTC’nin 20.000 dolar civarında yeni oluşturulan ayılara karşı çıkması olasıdır. İkinci hedef, yaz gelirini yaklaşık 23.400 $ artırmak. Tüccarlar, bıçağı tutmaya çalışırken kayıpları en aza indirmek için risk yönetimi stratejilerini kullanmayı düşünmelidir.

Yükseliş duyarlılığının geçersiz olması için 15.900 doların altında bir kırılma gerekiyor. Bir seviye belirlenirse, yeni düşükler gelebilir. Bu nedenle 2020 yılına bir başka düşüş ise 14.000 dolar civarındaki para miktarı muhtemelen önümüzdeki Bitcoin olacak. Düşüş eğilimi, mevcut piyasa fiyatından %15’lik bir düşüşle sonuçlanacaktır.

“Ethereum geri dönüş için savaşıyor”

Ethereum, pozitif ABD TÜFE’sinden sonra %25 değer kazandı. Hareketten önce ETH, kısa süreliğine 1100 dolara dokunan kripto para için Eyfel tarzı bir düşüş gördü. Bitcoin olumlu işaretler gösterse de, Ethereum’un yükselişinin bilinmeyen bir anlamı var ve bu da tüccarların çok dikkatli olması gerektiğini gösteriyor.

Pazar, Eylül ve Ekim ayları arasında kurulan kırık destek bölgesi ile kısmen konsolide oluyor. Boğalar, koparmada günlük bir kapanış mumu yaptı, bu iyi. Bu haftaki düşüşün güçlü kısmı etrafındaki Fibonacci düzeltme aracı, boğaların şimdiden %50’ye başladığını gösteriyor. Bu nedenle, ETH önemli kazanımlar elde etmeye devam edebilir. Bir sonraki hareket, 1.362 $ ile %61.8 seviyesinde olacak. ETH bu seviyeyi tekrar alırsa, tüccarlar Fib seviyesinde bir kar yanıtı beklemelidir.

1 günlük ETH grafiği

Bununla birlikte, %61.8 Fib seviyesine bakıldığında 2.5-1 ödül oranı mümkün olabilir. Ticaret stratejisi, bu konsolidasyonun, günün en düşük seviyesi olan 1.201 doları kırmadan düşüş baskısına dayanmasını gerektiriyor. Beklenmedik bir yükseliş görüşü olması durumunda, ETH son zamanlardaki en düşük 1.080 doları tekrar etmelidir. Böyle bir hareket, mevcut fiyatında %15’lik bir düşüş anlamına geliyor.

“Türlere bağlı olarak dalgalanma (XRP)”

Ripple’ın fiyatı şu anda 0,38 dolardan işlem görüyor. 10 Kasım’da boğalar %18’i geri kazanmak için bir ralli yaptı. Ralli, günlük seansta hafifçe 0.40 dolara düşen büyük bir ralli üretti. Göreceli Güç Endeksi (RSI), 13 Haziran’ın en düşük seviyesinden 0,3012 $’lık aşırı satım nedeniyle 9 Kasım’ın en düşük seviyesini 0,3160 $’da gösteriyor. Bu nüans, Ripple’ın (XRP) başlama gücüne sahip olduğunu gösteriyor. Ayrıca piyasanın yeni oluşan ayılara karşı destekleyici olacağına dair bir işaret olabilir.

XRP 1 günlük grafik

Ripple’ın fiyatı, belki de 4. çeyreğin geri kalanında 0,32 ile 0,56 dolar arasında dalgalanabilir. Boğalar 0,50$ seviyesine dönerse 0,66$ fiyat aralığı zorluklarla karşı karşıya kalacaktır. Ancak girişimcilerin harekete geçmesi gerekiyor. Daha fazla güç için 13 Haziran’ın düşüğü 0,30 dolar kırılmamalı. Etiketler onaylanmazsa, 2020 için 0,26 dolar civarında başka bir düşüş mümkün. Böyle bir hareket, mevcut XRP pazarından %35 düşüş anlamına gelir.

Shiba Inu (SHIB) fiyat tahmini

kriptokoin.comTakip ettiğiniz gibi, Shiba Inu (SHIB), dijital varlık piyasasına paralel olarak 2022’de istikrarlı satışlarla damgasını vurdu. Bununla birlikte, SHIB ekibi, markanın yılı yüksek bir puanla kapatacağına hala bahse giriyor. Bu nedenle, CoinMarketCap’teki SHIB ekibi, jetonun 31 Aralık 2022’ye kadar 0.000011 $ değerinde olacağını tahmin ediyor. Bu, mevcut fiyatından yüzde 17.53’lük bir kazancı temsil ediyor.

31 Aralık’ta SHIB fiyat tahmini / Kaynak: CoinMarketCap

Özellikle topluluk bahisleri, SHIB sahiplerinin sayısı ile ilgilidir. Bu, yatırımcıların göstergenin gelecekte geri geleceğine ve muhtemelen 2021’de devam edeceğine inandıklarının bir göstergesidir. Bu nedenle, SHIB 11 Kasım’dan bu yana 1.243.497 ile istikrarlı bir artış gördü. Bu, %3 veya 37.225’lik bir büyümeyi temsil ediyor. son üç ayda var.

Üç aylık SHIB grafiği / Kaynak: CoinMarketCap

SHIB’nin teknik analizi devam ediyor. Bu stratejilerin özeti 14’te ‘satış’ ile uyumlu, hareketli ortalamalar ise 13’te ‘güçlü satışı’ destekliyor. Öte yandan Osilatör, günlük göstergelerde dokuzda ‘nötr’.

SHIB’nin teknik analizi / Kaynak: TradingView

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın