medyauzmani.com
Bitcoin Balinalarının Arzusu: Ünlüler Balina Tahminlerini Paylaşıyor! – Özgün Fikirler

Bitcoin Balinalarının Arzusu: Ünlüler Balina Tahminlerini Paylaşıyor!

Bitcoin balinaları, Eylül TÜFE verilerinden çok sonra gitme eğilimindedir. Piyasanın en büyük oyuncularından biri, bunun yol açacağı istikrarsızlığın yükselişe yol açacağını söyledi.

TÜFE verisinden sonra balina uzun Bitcoin

Bitcoin, Eylül TÜFE verilerinin %8.2 ile beklenenden fazla artmasının ardından 18.300 dolara ulaştı. Ancak BTC fiyatı, TÜFE açıklamasından saatler sonra yeni alıcılar buldu. 14 Ekim’de dünkü %5’lik kayıplarını geri aldı. Verilere göre, Bitcoin balinaları Binance ve Bitmex vadeli işlem borsalarında uzun pozisyonlara girdi.

İlginç bir şekilde, BTC fiyatı 18.3.000 dolara düştüğünde balık daha uzun süre dayanır. Hareketin, ABD Enerji Bilgi İdaresi’nin ham petrol üretiminde önemli bir artış olduğunu bildirmesiyle gelmesi bekleniyor.

Piyasanın çoğunluğu, Bitcoin (BTC) fiyatındaki kazanımlardan kurtulma fırsatı gördü. Ancak bu yükseliş, Bitcoin boğalarına güç verecek alanı satın almak için yeterli değildi. Her şeye rağmen piyasanın en büyük oyuncularından Kaleo, Bitcoin’in borsa ile bağlantısını azaltabileceğini söylüyor.

Bitcoin, döviz kullanılabilirliği açısından 2017 seviyelerine işaret ediyor

BTC fiyatı 19.000 doların üzerinde destek bulmakta zorlandıkça tahminler düşüyor. Ünlü BTC balinası Kaleo, Bitcoin’in borsa ile ilişkisini azaltabileceğini söyledi. Analist bunu, Bitcoin’in performansını diğer pazarlarla karşılaştırmak için teknik analizi kullanarak Ekim’deki bir tweet’te açıkladı.

Bitcoin sadece dolar karşısında güçlü görünmekle kalmıyor, aynı zamanda son dört aydır içinde bulunduğu düşük seviyelerde kilit direnci kırmanın eşiğinde.

Bitcoin hacmi ise 1 Ağustos’tan bu yana artan boğa piyasası seviyelerine yükselirken USDT hacmi “parabolik”.

Şu anda türev piyasasında BTC’ye olan talep, ayın başındaki talep seviyelerine göre düşmüyor. Bu, mali desteğin Eylül ayı sonundaki seviyelerine göre azalmasından da belli oluyor. Açık faiz oranları da benzer sonuçlar gösterdi.

Bazı analistler, artışın 3.500 dolara ulaşacağını söylüyor

Bu arada ticaret analisti Gareth Soloway, Bitcoin’in 3.500 dolara düşeceğini tahmin etti. İlginç bir şekilde, piyasadan çıkmanın yakın zamanda olmayacağı konusunda da uyardı. Daha önce Solloway, Bitcoin fiyatının “12.000 ila 13.000 $” a düşeceğini söyledi. Bunun nedeni “doların 20 yıl seviyesinde kalması”. kriptokoin.com Bu yazıda Soloway’in son analizini tartıştık. BTC, yazı yazılırken 19.300 dolar civarında işlem görüyor.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın