medyauzmani.com
Binance’den Bu Altcoin İçin Önemli Hareket! Fiyat Artacak mı? – Fikirler – Fikirler – Özgün Fikirler

Binance’den Bu Altcoin İçin Önemli Hareket! Fiyat Artacak mı? – Fikirler – Fikirler

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance’in yeniden hayata dönen Terra Classic’i (LUNC) desteklediği biliniyor. Bu bağlamda borsa, LUNC yakma işlemi ile altcoin ekosistemini destekliyor. Yakın tarihli bir gelişmede Binance, LUNC’nin yakılmasını haftalık yerine aylık olarak değiştirdi. Bu arada Binance, Ekim ayında 13.712 milyar LUNC yaktı. Kripto uzmanı Akash Girimath, LUNC’e %20’lik bir hamlenin nasıl planlanacağını açıklıyor.

Binance artık her ay LUNC’leri yakacak

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, LUNC aktivasyon sisteminin zamanlamasını bir haftadan bir aya değiştirdi. Şimdiye kadar Binance, LUNC platformundaki ödemelerden ve marj ticaretinden 13.712 milyar LUNC tokeni yaktı. Ayrıca Terra Classic serisi yangın uygulamalarını da destekler.

kriptokoin.comTakip ederseniz, Binance haftalık yazma programının beşinci partisinde 1,26 milyar LUNC yaktı. Bunu yaptıktan sonra, borsa zamanın kurallarını değiştirmeye gitti. Bu nedenle, haftalık aydınlatmayı kaldırdı ve yerine LUNC’nin aylık aydınlatmasını getirdi. Yeni sisteme göre, LUNC’nin bir sonraki yakma işlemi 1 Aralık’ta gerçekleşecek. Bu süreçte, 30 Ekim’den 29 Kasım’a kadar LUNC, anında ve bir limitle oluşan şarjları yakacak.

Binance, her ayın ilk gününde bir önceki ayın işlem tutarını hesaplayacaktır. Bir sonraki zincir yakma ve aylık rapor, ertesi gün güncellenecektir. Bu arada, düşük satışlar ve geçen bir dizi işletme nedeniyle yakılan LUNC miktarı düşüyor, bu da hissiyatı karıştırıyor. Binance, 31 Ekim’deki ilk partide 5,5 milyardan fazla LUNC yaktı, beşinci partide ise sadece 1,26 milyar LUNC yaktı.

Ancak topluluk, vergiyi %1,2’den %0,2’ye düşüren 5234 Teklifini onayladı. Ek olarak, gönüllü grup Terra Rebels yeni işe alım planlarını açıkladı. Bu gelişmenin ardından Terra Classic hayranlarının sayısında artış oldu.

“Altcoin fiyatı harekete geçmeye hazır!”

Akash Girimath, LUNC’nin değeri hakkında aşağıdaki görüşleri paylaşıyor. LUNC, rallisinin Eylül ayının en yüksek seviyesine ulaşmasından bu yana düşüş eğiliminde. Son birkaç haftada değişen şey, altcoinin on iki saatlik bir seviyede yükselmesidir. Bu nedenle, 0,000165 ABD Doları ile 0,000234 ABD Doları arasında değişmektedir.

Bu destek yapısı, LUNC’nin çift zıplamasına izin verdi. Bununla birlikte, en son yeniden test muhtemelen 0,000222 $ bariyerini kaydetmek için biraz daha düşük. Bu bariyerde satın alma baskısının yeniden başlaması, 0,00260 dolara doğru başka bir harekete yol açabilir. Bu artış %16’lık bir artış anlamına geliyor. Ancak yatırımcılar yatırımı almak için 0,000275$ seviyesine kadar bir artışı bekleyebilirler. Bu durumda, başka bir hamle, boğa için %20’lik bir kâr anlamına gelir.

LUNC 12 saatlik grafik

Bakış açısı ne olursa olsun, altcoin zaten birkaç kez 0,000165 ila 0,000234 dolar arasındaki anahtar bölgeye girdi. Bu nedenle sığır hareketi yapma olasılığı azalmıştır. Dolayısıyla yavaş ama istikrarlı satışların bu sistemin yarattığı beklentileri artırması olasıdır. Özellikle, 0.000160 dolarlık destek bölgesinin bir kırılması, LUNC için 0.0000134 dolarlık bir düşüş eğilimini tetikleyecektir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın