medyauzmani.com
Binance CEO’su Şok edici Bir Gerçeği Paylaşıyor! Yeraltı Paraları! – Fikirler – Fikirler – Özgün Fikirler

Binance CEO’su Şok edici Bir Gerçeği Paylaşıyor! Yeraltı Paraları! – Fikirler – Fikirler

Binance CEO’su, FTX çöküşünden sonra rekabetçi borsaları nasıl ele aldığına dair hikayenin kendi tarafını paylaşıyor. FTX’in düşüşü, geçen hafta CZ’nin Alameda’nın açıklaması nedeniyle Binance’in FTT tokenlerini satacağını duyurmasıyla oldu.

Binance CEO’su FTX düşüş politikasını paylaşıyor

Hacimce en büyük ikinci kripto para borsası, sayfalarında 8,8 milyar dolarlık bir farkla piyasadan ayrıldı. Şu anda, borsanın sıcak ceplerinde 1 milyondan fazla kullanıcının fonu sıkışmış durumda. Borsa ilk etapta olumlu sonuçlar bildirse de geçtiğimiz Cuma günü düşüşte olduğunu açıklamıştı. CEO Sam Bankman-Fried da istifa etti. Batan Enron grubunu kurtarmak için çalışan yeniden yapılanma avukatı John Ray III, şu anda FTX’in CEO’su rolünü üstleniyor. SBF grubun bir parçası olmaya devam edecek.

Binance CEO’sunun en önemli noktası politikadır; FTX’in dezavantajı, münhasır veya kendi pazarı olmamasıdır. Yakın tarihli bir tweet’te CZ, kripto borsasının düşüşüne neden olan FTT’yi “kısa devre” veya “dökme” yaptığına dair devam eden söylentiyi dağıtmaya çalışıyor.

CZ, yeni bir tweet’te FTX Token’a (FTT) karşı herhangi bir işlem yapmadıklarını açıkladı. Binance başlangıçta finansal kriz sırasında borsayı satın almaya karar vermiş olsa da, düzenleyici sorunlar nedeniyle bunu durdurdu. FTX konusuyla ilgili olarak CZ, “Buna veya bununla ilgili herhangi bir şeye hazır değiliz” diyor. Kurucusu, SBF ile yaptığı görüşmenin ayrıntılarını veriyor:

Konuşmak istediğinde şaşırdım. İlk tepkim, bir OTC anlaşması (tezgah üstü) istedikleri oldu, ama işte buradayız. SBF beni aramadan önce FTX hakkında pek bir şey bilmiyordum.

“FTX arka kapıdan para çalıyor”

Borsaya ve yöneticilerine yeni eleştiri IBC Group’un kurucusu Mario Nawfal’dan geldi. Twitter’dan yaptığı açıklamada, kurucu Sam Bankman-Fried’in yüksek faiz oranını kaldırdığını söyledi. Nawfal, bunu çalıntı eski bir FTX’ten aldığını söylüyor. Tabii ki, SBF, CTO Gary Wang’ın yönetimi altında geliştirilen bir arka kapı kullandı. Nawfal’ın iddiaları, Cuma günü FTX’ten 400 milyon dolardan fazla çalan bir dolandırıcılıkla ilgili. Ayrıca FTX’in kardeş şirketi Alameda’nın da “gizlice para sakladığını” iddia ediyor:

SBF, Gary Wang’a (CTO) FTX’in Alameda ve diğer yasadışı kuruluşlara gizlice para transfer etmesine izin veren bir arka kapı oluşturmasını tavsiye etti.

Söz konusu FTX çalışanı, borsanın baş mühendisi olan Yung Dot’du. İddialara uzun bir Twitter tiradıyla yanıt verdi. Eski çalışan açıklama yaptığını doğruladı. Ayrıca Sam Bankman-Fried’in perde arkasını dokuz ay önce planlamış olabileceğini söyledi:

Tüm hack, ~9 ay önce kurulan elx trapdoor SBF ile mümkün oldu.

FTX’in eski bir mühendisine göre, bu portaldan geçen toplam kripto para miktarı yaklaşık 783 milyon dolar.

Tüm gözler artık Crypto.com’da

kriptokoin.comTakip ettiğiniz gibi, Binance CEO’su tüm borsaları iflas FTX’inden sonra tasarruf kanıtlarını paylaşmaya teşvik etti. Crypto.com ise rezervlerin delillerinde ortaya çıkan “dolandırıcılık” ile öne çıktı. Crypto.com CEO’su Kris Marszalek, yaklaşık üç hafta önce yapılan ve yaklaşık 400 milyon dolar değerindeki büyük miktarda Ethereum’un “yanlışlıkla” yanlış adrese gönderildiğini itiraf etti. Marszalet’e göre Crypto.com, Ethereum’u soğuk cüzdanlarından birine taşımak istedi. Ancak bunun yerine The Verge tarafından kapsanan 320.000 ETH’yi şirketin Gate.io değişim cüzdanına aktardı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın