medyauzmani.com
3 Bitcoin Efsanesi Aylık Oranları Açıkladı! – Fikirler – Fikirler – Özgün Fikirler

3 Bitcoin Efsanesi Aylık Oranları Açıkladı! – Fikirler – Fikirler

En çok takip edilen kripto analistleri, Bitcoin (BTC) fiyatının büyük bir ralli başlatması gerektiğini yazıyor. İşte beklentiler ve yetenek seviyeleri…

Michaël van de Poppe’ye göre Bitcoin yaklaşan ralli için hazır

Kripto analisti, son analizinde Bitcoin için kısa vadede %40’lık bir patlamanın mümkün olduğunu söylüyor. Tahmini, BTC 21.000 doların üzerine çıktığında ve ABD doları DXY karşısında düştüğünde geliyor. Bu uzman, Bitcoin’in birkaç hafta içinde 30.000 dolara ulaşacağını tahmin ediyor:

DXY düşerken Bitcoin 21.000 dolarda. Önümüzdeki haftalarda 30.000$’a koşmanın zamanı geldi.

Van de Poppe daha sonra küçük bir düşüşün ardından Bitcoin’in 22.500 dolara gidebileceğini söylüyor. Ayrıca yatırım yapmak için iyi bir zaman olacağını söyledi:

Hal böyle olunca Bitcoin yükseldi, hacim artıyor ve tekrar 21.000 doların üzerine çıktı. Sanırım buradan 22.500 doların üzerine çıkacağız, ama daha ileri gitmeden küçük bir düzeltme yapalım (çünkü tüm parayı çıkardık). Düşük sezon satın alın.

Analistler, ABD’de artan işsizliğin geçici istikrarsızlığa yol açabileceğini söylüyor

Yeni bir YouTube videosunda Poppe, ABD Çalışma Bakanlığı’nın Cuma günü yayınladığı işsizlik raporuna piyasanın tepkisi ile Bitcoin fiyatlarının oynaklıkta artış göreceğini söyledi:

İşsizlik veri gününde Bitcoin devam edecek gibi görünüyor. Hala uzun vadeli bakmak istersem, 20.300 dolar civarında getiri ararım. Aksi takdirde, tekrar 19.600 dolara bakacağım ve bu bloğu sola, 22.400 dolar civarındaki alana yönlendirmeye başlayabiliriz.

Kevin Svenson, bir sonraki Bitcoin konferansına neyin katkıda bulunacağını yazıyor

Bir kripto analisti, şahin ABD Merkez Bankası geri çekilinceye kadar Bitcoin’in istikrarlı bir piyasada olabileceğini söylüyor. Yeni analizinde Svenson, S&P 500 ile Bitcoin’in fiyat performansı arasında güçlü bir ilişki buldu. Analist, Fed’in şahin duruşunun borsa çöküşü veya oynaklığı ile sonuçlanması durumunda Bitcoin’in toparlanmasının federal hükümeti alacağını söylüyor.

Svenson, önümüzdeki yıl Nisan ayının yükseliş döngüsüne başlayacağını tahmin ediyor. Döngünün 17 Aralık 2017’de zirve yaptığını ve boğa ekseninin 68 hafta sürdüğünü söylüyor ve bir sonraki boğa ekseninin 10 Kasım 2021’deki zirveden 75 hafta süreceğini tahmin ediyor.

Tim Draper, Bitcoin’in altı ayda 250.000 dolara ulaşacağını tahmin etti

Bir başka üst Bitcoin tahmini Tim Draper’dan geldi. Portekiz’de yıllık bir teknoloji konferansı olan İnternet Konferansı’nda, bir hedge fon yatırımcısı Bitcoin’in Ocak ayına kadar 250.000 dolara ulaşacağını tahmin etti. Draper, 2014 yılında Silk Road darknet pazarında Marshals tarafından ele geçirilen 30.000 Bitcoin satın aldı. O zaman, Bitcoin’in üç yıl içinde 10.000 doları aşacağını doğru bir şekilde tahmin etmişti.

Tim Draper, “Bitcoin’i 250.000 dolara çıkaracak olanlar kadınlar olacak” diyor. Bunun altı ay içinde gerçekleşeceğini söyledi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın