medyauzmani.com
3 Analistin Öngörüsü Var: Bu İki Altcoin Yükselebilir! – Urfa Hikâyeleri – Şanlıurfa Hikâyeleri – Özgün Fikirler

3 Analistin Öngörüsü Var: Bu İki Altcoin Yükselebilir! – Urfa Hikâyeleri – Şanlıurfa Hikâyeleri

Doğru tahminleriyle tanınan 3 kripto analisti, 2 önemli altcoin için tahminlerini revize ediyor. Twitter uzmanları Kaleo ve Smart Contractor, Dogecoin rallisinin bitmediğini söylüyor.

Popüler kripto balinası, Dogecoin rallisinin bitmediğini söylüyor

Dogecoin, son yedi günde %125 kazançla altcoin pazarına liderlik ediyor. Twitter’ın Elon Musk tarafından başarılı bir şekilde satın alınmasından sonra oyunculuk yapmaya başladı. Daha sonra bir seansta %150 artarak 0.1572 dolara yükseldi.

Kısa sürede önemli kazanımlar elde etmiş olsa da Kaleo adlı bir kripto para balinası daha fazlasının geleceğini söylüyor. Geniş çapta takip edilen bir analist, biraz sabırla yatırımcıların başka bir büyük DOGE rallisi görebileceğini söylüyor.

“DOGE bana hala ilginç görünüyor”

Tanınmış bir uzmana göre DOGE, altcoin piyasasını “alt çağ” için hazırlıyor. Kaleo, büyük güç gösterdiğini söylediği Bitcoin (DOGE/BTC) grubundaki Dogecoin grafiğini paylaşıyor. Analiste göre, Dogecoin grafikte “hala çok yüksek”.

Altcoin görücü Akıllı Yüklenici de Dogecoin’e göz kulak oluyor

Daha önceki Akıllı Yüklenici tahminlerini bu yazıda bulabilirsiniz. Kaleo gibi o da DOGE/BTC grafiğini takip ediyor. Uzman bunun “çılgın bir yolculuk” gibi göründüğünü düşünüyor:

Önümüzdeki birkaç ay boyunca tüm BTC’mi DOGE’ye yatırmayı düşünüyorum. Bu DOGE/BTC grafiği, uzun zamandır gördüğüm en güçlü hareket. Yaklaşık bir yıl önce, neredeyse kimsenin bahsetmediği bir baş ve omuz kırığı.

Bloomerg’deki kıdemli bir analist, bu altcoin için ek ralliler görüyor

Bloomberg’de kıdemli bir analist olan Mike McGlone, çeşitli teşvikler nedeniyle Ethereum (ETH) için daha fazla miting olacağını tahmin ediyor. Uzmanların kazanan tahminlerini bu yazıda bulabilirsiniz. Mevcut analizinde McGlone, Ethereum’un değerini artırabileceğini, çünkü stabilcoin’lerin ağına bağlı olduğunu söylüyor:

Ethereum aslında Netflix’in Blockbuster’a yaptığını dünyaya yapıyor. Fintech ve bunun gibi şeyleri değiştiriyor. Ethereum ile ilgili en güzel şey, doların tokenize edilmiş versiyonları olan dünyanın en çok işlem gören kriptolarını etkinleştirmesidir. Temel olarak, dolar en çok işlem gören kriptodur. Birlikte Ethereum ve Bitcoin’den daha fazla işlem yaratırlar. Bunun nedeni Ethereum kripto para birimleridir.

Analist, düşük arz ve artan talep nedeniyle ETH’nin Bitcoin karşısında yükselmeye başlamasını beklediğini söylüyor. McGlone’a göre, varlık tahsisinin doğru oranı, ETH için fiyatın “yükselmesi” anlamına geliyor. Yakın tarihli bir röportajda, değer eksikliği hakkında şunları kaydetti:

Bu Ethereum stratejisi hala Bitcoin’in önünde. Bu nedenle, 1.000 dolar civarında destek etrafında geziniyor ve 2.000 dolar civarında düşüyor. Ama bu yıl yaptığı şey bir değişiklikti. Bir güç krizinin ortasında PoS’a geçiş… Ancak kullanılabilirlik de azalıyor. Bu durumda bir şey değişmediği sürece fiyatın zaman içinde artması gerekip gerekmediğine bakıyorum… Geri gelmeli ve Bitcoin’i yenmeye devam etmeli.

kriptotokoin.comGördüğünüz gibi, Ethereum 1.571,15 dolardan işlem görüyor.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın