medyauzmani.com
26 Sayılı Fesih Kanunu “Disiplin Kurulu Kararı ile Fesih” olarak değiştirilmiştir. – Özgün Fikirler

26 Sayılı Fesih Kanunu “Disiplin Kurulu Kararı ile Fesih” olarak değiştirilmiştir.

mide bulantısı

Kanuni Genelge 09.10.2020 / 193

26 Sayılı Fesih Kanunu “Disiplin Kurulu Kararı ile Fesih” olarak değiştirilmiştir.

Özet: Çıkış kodlarından “26 Devamsızlık Nedeniyle Fesih” kodu “26 Disiplin Kurulu Kararı ile Fesih” olarak değiştirilmiştir.

Çalışma kodlarında değişiklik yapıldı

SGK çıkış kodlarından biri olan “26 Disiplin Kararı ile Fesih” kodunu devamsızlıktan fesih olarak değiştirmiştir.

İlgili mevzuat bölümünde belirtilen genelge ile kod adı tekrar verilmiştir. Buna göre 22/2 tarihli genelgenin birinci bölümünün altıncı bölümünde yer alan “2.1- İşten ayrılma nedeni” alt başlığı altında yer alan işten ayrılma nedenleri tablosunda “26- Devamsızlık nedeniyle fesih” kodu yer almaktadır. / 2013 ve 11/2013 sayılı “26- Disiplin Kurulu kararı ile fesih. Olarak değiştirilmiştir.”

İsmi değiştirilen 26 kod numarası fesih yasağı kapsamındadır.


Kaynak: TÜRMOB Yasama Bülteni
Yasal uyarı: Bu içerikte yer alan bilgiler, resimler, tablolar, açıklama, yorum, analizler ve içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bir kişi veya kuruluşa özel profesyonel bilgi veya tavsiye sağlama amacı taşımaz. Tema olarak benzer olsa da her eser kendi koşullarından dolayı farklı tavırlar sergileyebilir. Bu nedenle, bu makalede belirtilen içerikten yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar vermeden önce bir uzmana danışmanız yararınıza olacaktır. Bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer her türlü içeriğin özel veya resmi makamlarca kullanılması sonucunda doğabilecek zarar ve ziyandan Muhasebe Haberler veya ilişkili kişi veya kurumlar sorumlu değildir. , gerçek veya tüzel kişi, kurum ve kuruluşlar.


Kaynak: İŞKUR Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın